Kendte17. maj 2023

Szhirley talte ud om forholdet til Jokeren: Nu reagerer han

Jesper "Jokeren" Dahl åbner i kølvandet på ekskæresten Shzirleys hudløst ærlige fortælling om deres turbulente kærlighedshistorie, selv op om hans kamp med at blive kokainen kvit
44-årige Jesper ”Jokeren” Dahl er aktuel med sin nye plade ”Glædesbringeren”.
Jesper ”Jokeren” Dahl erkender, at han har gjort mange af hans tidligere kærester fortræd.
 (Foto: Thomas Laursen)

I podcasten ”112 for knuste hjerter” taler sangerinden Szhirley ud om sit forhold med Jesper ”Jokeren” Dahl.

Et forhold, som gik itu, da hans cokeforbrug eskalerede ud af kontrol.

I et meget ærligt opslag på Instagram kalder han Szhirleys fortælling for både kærlig og sandfærdig og erkender, at der er flere af hans tidligere kærester, der nok kan spejle sig i hendes historie.

For ifølge Jokeren har den tragiske historie gentaget sig ikke mindre end fem gange siden. En af de fem er ekskæresten Kamilla Bryndum, som han har datteren Chili med.

– Listen af mennesker, jeg har skuffet, såret og gjort fortræd er lang! Mit livslange misbrug af substanser, som er en yderst destruktiv overlevelsesmekanisme, man udvikler meget tidligt i sit liv, har blandt andet frarøvet mig muligheden for et lykkeligt og normalt familieliv med min elskede datter og hendes mor.

– Og det begræder jeg hver eneste dag, fra vores brud til den dag jeg dør. Og mit liv er dedikeret til at gøre bod for det svigt ved at være og forblive den jeg rigtigt ER, ikke Jokeren, ikke en stenmaske på bunden af en vodkaflaske, skriver han i et opslag på Instagram.

Han fortæller videre, at hans nuværende kæreste Laura har været igennem de præcis samme prøvelser som Szhirley og de andre, men at de sammen har fundet vejen ud af misbruget.

Måske fordi de er ældre og klogere, gætter han på.

Ikke desto mindre har de sammen fået ham ud af misbruget ved hjælp af terapi assisteret af psykedelisk medicin, afslører han og opfordrer til, at man lovliggør den form for terapi.

– Det er livsvigtigt, ikke bare for mig, men for alle, der stadig lider af den sindssyge – den sygdom i sjælen som misbrug af substanser er, at vi alle deler den nyeste viden og videnskab på området og med det samme lovliggør brugen af terapi assisteret af psykedelisk medicin! Som er præcis, hvad det er! Medicin. Ikke “stoffer”, slår han fast.

Du kan læse Szhirleys fortælling om deres turbulente kærlighed her.

Sponsoreret indhold