Kendte17. maj 2023

Szhirley afslører: Dannede par med Roland Møller

En stor ting stod i vejen for, at kærligheden kunne udvikle sig mellem Szhirley og den fynskfødte skuespiller Roland Møller
Szhirley og Roland Møller har en romantisk fortid med hinanden. 
Szhirley og Roland Møller har en romantisk fortid med hinanden.
 Foto: Aller Media

De fleste er nok med på, at Szhirley i sine helt unge dage var kæreste med Danmarks største hiphopflab Jesper Dahl – bedre kendt under kunstnernavnet Jokeren.

Men hvad færre nok ved er, at hun også har dannet par med en verdensstjerne.

I podcasten ”112 for knuste hjerter” remser hun sine tidligere forhold og flirts op, og på den eksklusive liste figurerer altså den danske ”Citadel”-stjerne Roland Møller.

Han er dog ikke på listen over de helt store forelskelser.

- Han har betydet enormt meget for mig, men jeg tror, at lige det, som vi havde sammen, der tillod jeg ikke mig selv at blive forelsket i ham, fortæller Szhirley og tilføjer:

- Fordi på daværende tidspunkt var Roland stadig kriminel.

Hun vidste nemlig med sig selv, at den næste der fejede benene væk under hende højst sandsynligt, var den mand, hun skulle have børn sammen med.

- Og jeg var bare fast besluttet på, at jeg skulle ikke være sammen med en mand, som måske kunne ende med at sidde i fængsel, hvor jeg skulle forklare: ”Far er taget på ferie”, og så sender han et postkort hjem, hvor han har solbrændte striber, fordi han sidder bag tremmer, siger hun og griner.

I 2010 fandt hun melodien med musikproduceren Mads Møller, og året efter fik de deres første søn Elton. Siden kom sønnen Bille til verden.

I juni 2015 sagde sangerinden Szhirley og musikproducer Mads Møller ja til hinanden i Christians Kirke på Christianshavn.
I juni 2015 sagde sangerinden Szhirley og musikproducer Mads Møller ja til hinanden i Christians Kirke på Christianshavn.
 Foto: Aller Media

I 2013 friede Mads til Szhirley, og i sommeren 2015 sagde de ja til hinanden ved et stjernespækket bryllup i Christians Kirke på Christianshavn.

Sponsoreret indhold