Kendte17. august 2023

SZA sneg sig til Drake-koncert uden at blive genkendt: Se hendes morsomme udklædning her

Den amerikanske R’n’B-kunstner SZA valgte at gå inkognito, da hun forleden overværede kollegaen Drakes koncert i Los Angeles
De to R'n'B-stjerner - og tidligere kærester - støtter hinandens musikalske karrierer. Og denne gang var det SZA, der havde været en tur i udklædningskassen  
De to R'n'B-stjerner - og tidligere kærester - støtter hinandens musikalske karrierer. Og denne gang var det SZA, der havde været en tur i udklædningskassen
 Foto: Ritzau Scanpix

Skæg og blå briller.

Det lod nærmest til at være dresscoden, da sangerinden SZA – med det borgerlige navn Solána Imani Rowe – brugte sin egen friaften på en arenakoncert med rapikonet Drake.

I hvert fald tog den 33-årige stjerne ret så alternative metoder i brug for ikke at blive genkendt blandt publikum.

På de sociale medier florerer der lige nu billeder af SZA, der iført falsk overskæg og baseballkasket nyder en drink til koncerten på Kia Forum i Los Angeles.

SZA og Drake er yderst gode venner, så det giver mening, at ”Kill Bill”-hitmageren var til stadionkoncert for at heppe på rapperen, der også have 21 Savage med undervejs på ”It’s All a Blur”-turnéen.

Tilbage i 2020 afslørede Drake i sangen ”Mr. Right”, at han og SZA faktisk datede over en kort periode i 2008.

Her sang han: “Said she wanna fuck to some SZA, wait/’Cause I used to date SZA back in ’08.”

Dog var den indrømmelse ikke helt uden dramatik, da sangerinden valgte at trykke unfollow hos sin ekskæreste på Instagram efter sangens udgivelse. Faktisk var det endda tæt på at få Drake i alvorlige problemer, da flere fans påpegede, at Drake jo i 2008 måtte have været 22 år gammel, mens SZA – ifølge hende selv – har været 17 eller 18.

Og det betyder altså, at der er risiko for at SZA har været mindreårig på det givne tidspunkt.

Det bringer os til en sejlivet myte – og en del forvirring - omkring R’n’B-sangerinden, der drejer sig om hendes alder. Der er nemlig dem, der mener, at hun altid har talt usandt om netop sit eget fødeår, som flere steder står anført som 1990, andre steder som 1991.

Dog er det de fleste steder rettet til 1989, som også er titlen på hendes allerførste EP.

SZA arrives at the 64th Annual Grammy Awards at the MGM Grand Garden Arena on Sunday, April 3, 2022, in Las Vegas. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Sådan ser smukke SZA ud, når hun ikke har været en tur forbi spøg og skæmt-butikken
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

SZA forklarede sig dog sidenhen i et interview, og fortalte, at Drake allerede havde givet hende et heads up inden sangen udkom.

– Det var egentlig ikke nogen big deal, for det var noget, jeg allerede vidste i forvejen, sagde hun, og fortsatte senere:

– Hver gang han har nævnt mit navn nogensinde, har det være positivt, og han har aldrig sagt negative ting om mig. Det er jeg taknemmelig for. Det er mærkeligt at tænke på, at alle disse år er gået, og nu er jeg også kunstner, og han er selveste Kong Drake.

Sponsoreret indhold