Kendte 23. februar 2017

Se videoen: Syngende tandlæge går viralt

En engelsk tandlæge er gået viralt med sin egen version af Ed Sheerans hitsang "Shape of You". Hvis bare alle tandlæger var som ham...
Foto: Facebook

Det er både dyrt og kan gøre rigtig ondt. Nej... dét der med at gå til tandlægen er egentlig noget, som de færreste af os nok sådan rigtig nyder.

Men nu er en video af en syngende tandlæge gået viralt, og den sjove video er næsten nok til at kurere enhver med tandlægeskræk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Videoen viser en syngende tandlæge, som har lavet sin egen version af Ed Sheerans ”Shape of You”, mens han danser med øjenbrynene.

Sangen handler nu ikke længere om at finde kærligheden, men om både tandtråd og tandbørstning.

Tandlægen bag hedder Milad Shadrooh. Han har tidligere været gæst i flere engelske talkshows, for Ed Sheeran-coveret er langt fra Milads første.

Faktisk er den syngende tandlæge blevet så populær, at han har lavet en hjemmeside under samme navn, hvor han smider en masse sjove videoer op omkring god mundhygiejne.

Sangene er alle nye fortolkninger af i forvejen kendte popsange. Michael Jacksons nummer ”Wanna be startin something?” bliver således til ”Wanna do some teeth whitening?”.

Du kan se videoen med den syngende tandlæge herunder:

Sponsoreret indhold