Kendte27. marts 2021

Sylvester Larsen: Guldjagt

Sylvester Larsen går i sin fars musikalske og nu også økonomiske fodspor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pengemaskinen er det poetiske navn for et nystartet aktieselskab, som Kim Larsens snart 48-årige søn Sylvester Tore Larsen er blevet bestyrelsesmedlem af.

I formålsparagraffen står der om Pengemaskinen A/S: Selskabets formål er at investere i værdipapirer, herunder børsnoterede aktier og andre værdipapirer ...

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/larsen.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Sylvester Larsen kaster sig nu over investeringer. (Foto: Peter Grosen)

Sylvester Larsen er ifølge registreringen ikke ejer af selskabet – i så fald er det kun en meget lille del, han ejer. Men han er blandt stifterne, og han sidder i bestyrelsen.

Hvis Sylvester har arvet sin fars talent for at tjene penge, så venter en lys fremtid for Pengemaskinen A/S.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/larsen_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sylvesters far, Kim Larsen, har vist sin søn vejen til velstand. Sangerens pengetank rummede en formue på knap 80 millioner kroner, da han døde i 2018. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Kim Larsen efterlod ved sin død en pengetank på omkring 80 millioner kroner, som blev fordelt mellem hustruen Liselotte, Sylvester og trubadurens øvrige børn Pelle, Alice Eva, Molly, Hjalmar og Lui.

Ud over at have været piccolo på BILLED-BLADET har Sylvester præcis som sine søskende Alice og Hjalmar valgt at gå i sin fars musikalske fodspor.

Sponsoreret indhold