Kendte11. november 2015

Åhh! Sygeplejersker synger ”Frozen”-sang til lille kræftramt pige

Denne video viser det rørende øjeblik, hvor sygeplejerskerne på New Royal Hospital for Sick Children i Glasgow overraskede en lille kræftramt pige med hendes yndlingssang - ”Let it Go” fra ”Frozen”. Se den rørende video her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frozen_cancer.jpg
 (Foto: Millie's Journey/Facebook)

Når man er syg af kræft og ligger på hospitalet, er der sjældent meget at grine og glæde sig over.

Men lille Millie McColl fik langt om længe smil på læben, da seks af hendes yndlingssygeplejersker på rørende vis overraskende hende med sang og musik.

De seks sygeplejersker sørgede nemlig for, at Millie glemte alt om sin alvorlige sygdom, da de underholdt hende med den populære ”Frozen”-sang ”Let it Go” – som naturligvis er den lille piges yndlingssang.

Lille Millie fik konstateret kræft i juni, og hun er netop nu indlagt på New Royal Hospital for Sick Children i Glasgow, hvor hun modtager intensiv behandling for sin kræftsygdom.

Og derfor var det naturligvis et stort øjeblik for den lille pige, da hun for en stund kunne glemme alt om hospital og sygdom og i stedet skråle med på den populære sang.

Videoen blev lagt på Millies Facebook-side 6. november, og den er allerede blevet delt og liket af tusinder af mennesker, der følger den lille piges kamp mod kræft.

Du kan se den rørende video lige her:

Sponsoreret indhold