Kendte21. marts 2022

Sygemeldt Jacob Mark kan være tilbage i politik til sommer

SF-politikeren har ikke været på Christiansborg siden november, hvor han mistede det meste af synet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Politikeren Jacob Mark håber på at være tilbage i politik til sommer. Det skriver han selv i et langt Facebook-opslag mandag.

Jacob Mark har været sugmeldt siden november, hvor en stressreaktion betød, at han næsten mistede synet.

Stadig ikke helt godt

Nu er der bedring at spore hos politikeren, der dog ikke har fået synet helt tilbage. Han tror selv, at han står over for en kommende operation.

- Rigtig mange af jer har spurgt mig, Christina, mine venner, min familie og mine kollegaer om, hvordan det går. Jeg har ikke kunne svare, fordi jeg simpelthen ikke har vidst det. Jeg har kunne mærke, at mit humør og sind og syn er blevet bedre, men synet er stadig ikke helt godt.

- I dag har jeg været til endnu en kontrol - denne gang hos specialisterne på Roskilde Sygehus, fordi øjenlægen ikke kunne løse det selv. (Helt forståeligt!) De vil formentlig operere mit højre øje i næste måned, når det lige har fået en måned mere, skriver Jacob Mark.

Han forklarer videre, at der er et problem med det middel, der skal bruges til operationen. Det er nemlig i restordre i hele verden.

https://imgix.seoghoer.dk/20180815-134635-l_58mb_0.jpg

Jacob Mark vidste ikke selv, at man kan miste synet af at blive stresset (Foto: Mads Claus Rasmussen)

Comeback til sommer

Uanset hvad, så understreger Jacob Mark, at han har det meget bedre. Så godt, at han håber at lave politisk comeback til sommer.

- Jeg savner at gøre en forskel. Jeg savner debatterne og dialogen med jer. Jeg synes ikke jeg er færdig, selv om jeg troede det i november. Sådan har jeg det ikke mere, skriver SF-ordføreren.

Jacob Mark har siddet i folketinget siden 2015, hvor han blev valgt ind blot 23 år gammel.

Læs hele Facebook-opslaget herunder...

Sponsoreret indhold