Kendte18. marts 2024

Sygdomsramte Céline Dion deler rørende besked: Vil tilbage på scenen

Den canadiske sanger er fast besluttet på at overvinde den frygtelige sygdom, som hun lider af, og vende tilbage til scenen
I december 2022 afslørede Céline Dion, at hun er alvorligt og uhelbredeligt syg med en sjælden autoimmun sygdom, der hedder "stiff person syndrome".
I december 2022 afslørede Céline Dion, at hun er alvorligt og uhelbredeligt syg med en sjælden autoimmun sygdom, der hedder "stiff person syndrome".
 Foto: MEGA

LÆS OGSÅ: Céline Dion ramt af ny tragedie: Niecen død i bilulykke

Siden hun for over et år siden afslørede, at hun led af den sjældne autoimmune sygdom "stiff person syndrome", er det ikke meget, offentligheden har set til 55-årige Céline Dion.

For nylig var det såkaldt International Stiff Person Syndrome Awareness Day, og i den anledning delte sangeren et rørende opslag med sine 6,5 mio. følgere.

– Som mange af jer ved, blev jeg i efteråret 2022 diagnosticeret med Stiff Person Syndrome (SPS). At forsøge at overvinde denne autoimmune sygdom har været den hårdeste oplevelse i mit liv, men jeg forbliver fast besluttet på en dag at vende tilbage til scenen og at leve et så normalt liv som muligt, skriver hun til et foto, hvor hun står med sine tre sønner.

I opslaget takker hun desuden sine børn, sin familie og sit team, som støtter hende gennem det svære sygdomsforløb.

– Jeg vil gerne sende min opmuntring og støtte til alle dem verden over, som er påvirket af SPS. Jeg vil have, at I skal vide, at jeg ved, I kan gøre det! Vi kan gøre det, lyder den optimistiske besked.

Du kan se hele opslaget herunder:

Sponsoreret indhold