Kendte6. januar 2023

Svimlende beløb: Så rig er Taylor Swifts mis

Hitmagerens elskede kat er god for et svimlende beløb
Katten Olivia Benson er opkaldt efter en karakter i serien "Law & Order". 
Katten Olivia Benson er opkaldt efter en karakter i serien "Law & Order".
 Foto: MEGA

Der er ingen tvivl om, at Taylor Swift med sine mange hits har en formue på kontoen – 3 mia. kr. for at være helt præcis – men det kører også for hendes kat, der har det mundrette navn Olivia Benson.

Katten, som er af racen Scottish Fold, er ifølge All About Cats det tredjerigeste kæledyr i verden. Ifølge ranglisten er katten Olivia Benson god for svimlende 650 mio. kr.

Formuen er opgjort ved at gennemgå kendiskæledyrs Instagram-kontoer, og her er det altså anslået, at Swifts pelsede ven er rigere end gennemsnittet.

– Olivia har fundet succes uden for Instagram-influering, lyder det hos All Abouts Cats, der tilføjer:

– Scottish Fold-katten har tjent sin formue på at være med sin ejer i adskillige musikvideoer, hun har sin egen kollektion af merchandise og har haft optrædener i mange reklamer med store budgetter.

Olivia Benson har da også optrådt med Swift i reklamer for tv-stationer og banker, ligesom Swift i en Diet Coke-reklame slubrede cola med missen.

Resten er ikke med

Taylor Swifts to andre katte – Meredith Grey og Benjamin – figurerer ikke på listen. Olivia Benson må se sig slået af en tysk schæferhund ved navn Gunther, der er god for 3 mia. kr. og Instagram-katten Nala, der er anslået til at have en værdi på 701 mio. kr.

Olivia Benson slår dog andre kendiskæledyr med flere knurhårslængder: Længere nede på listen findes Oprahs fem hunde, afdøde Karl Lagerfelds kat Choupette og afdøde Betty Whites hund Pontiac.

Sponsoreret indhold