Kendte16. marts 2018

Se billederne: Svensk kvinde har de ”længste ben nogensinde”

En svensk kvinde har mere end 160.000 følgere på instagram, og det skyldes formentlig, at den 24-årige kvinde er udstyret med et par yderst lange ben. Faktisk måler hendes ben hele 101 centimeter. Se billederne lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ia_front.jpg
 Foto: Ia Östergren/Instagram

Svenske Ia Östergren er ikke blot kendt for sit smukke ansigt og lange, flotte hår.

Den 24-årige kvinde er blevet lidt af en verdenssensation takket været sine ben – de er nemlig ualmindelig lange.

Ia Östergrens ben måler således hele 101 centimeter, og det har fået flere af den langlemmede skønheds mange fans til at proklamere, at hun må eje de ”længste ben nogensinde”.

I hvert strømmer det ofte ind med kommentarer om hendes lange ben, når den svenske skønhed lægger billeder på sin Instagram-profil, der følges af over 160.000.

I dag er Ia Östergren da også ganske stolt over sine 177 centimeter, hvor de 101 af dem altså er fordelt på bentøjet. Men hun har ikke altid været 100 procent tilfreds med sit udseende – som barn blev hun nemlig mobbet, fordi hun var så tynd og ranglet.

Mobningen gjorde hende deprimeret, men Ia Östergren valgte at gøre noget ved det. Hun begyndte at træne for at få det bedre med sin krop, og i dag viser hun stolte både sine lange ben og kroppen frem.

Og så indrømmer hun også, at der er en ganske god fordel i at være udstyret med så lange ben.

- Det er let at komme fra A til B, fortæller Ia Östergren ifølge Unilad og tilføjer:

- Jeg elsker min krop og har altid gjort det. Jeg synes, det er vigtigt, at vi opdrager vores børn til at elske og passe på deres kroppe og opdrager dem til at forstå, at vi kommer i alle størrelser, former og proportioner. Det er dét, der er det smukke.

Du kan se flere billeder af hende herunder:

Sponsoreret indhold