Kendte 30. marts

Sussi fejrer helt særligt jubliæum: - Det er så dejligt

Sussi Nielsen kunne tirsdag fejre et helt særligt form for sølvbryllup. Familie og venner var derfor blevet inviteret for at fejre dagen
25 år på gården skulle fejres ifølge Sussi Nielsen.
25 år på gården skulle fejres ifølge Sussi Nielsen.
Foto: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Sussi tilbage på scenen

Det er kun lidt mere end en måned siden, at den 67-årige Sussi Nielsen måtte sige det sidste farvel til sin livspartner, Leo, som gik bort efter lang tids sygdom.

I mere end 50 år fulgtes danskernes yndlingsduo ad i tykt og tyndt, men efter den rørende afsked har Sussi gjort sit bedste for at finde sig tilrette i sit nye liv uden Leo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er Sussi allerede kommet godt igang med, og senest har den livsglade entertainer fejret et helt særligt slags sølvbryllup på den store gård hjemme i Saltum i Nordjylland.

- Jeg synes, at det kunne være hyggeligt at fejre, at vi har boet på gården i nøjagtigt 25 år, fortæller Sussi til SE og HØR.

- Så det skulle fejres med venner og familie. Mine brødre og deres dejlige koner og Leos søster og hendes mand, siger hun og tilføjer, at et par af naboerne også dukkede op til festlighederne, der løb af stablen tirsdag.

Sølvbryllupsselskabet fik serveret ristaffel, som Sussi selv havde kreeret.

Kan mærke friheden

Det er da også en stor sag af en gård, som Sussi nu er ene indehaver af, og hun har i forbindelse med husjubilæet delt adskillige billeder af gården og den omkringliggende natur.

Sussi er nemlig så heldig at have en stor have, og den glæder hun sig til at kunne kaste sig over inden for den nærmeste fremtid.

- Jeg vil så gerne i haven, men det er jo ikke nemt, når det regner, siger hun, mens hun tilføjer, at hun lige nu står midt i nogle udfordringer med sin printer.

- Ellers har jeg det faktisk rigtig godt. Det var jo et stort arbejde med Leo, da han var her især de sidste to år. Der blev det bare værre og værre sådan set.

- Nu har jeg jo også brug for al den ekstra tid, jeg kan få, for der er ind i mellem meget at lave.

Heldigvis får Sussi hjælp til gårdens store gøremål af sine søde naboer, som de sidste 15 år flittigt har hjulpet til, når Sussi og Leo var på musiktour.

Nu optræder Sussi alene og fortæller, at hun var ude at spille så sent som i mandags.

- Det har været så dejligt, fordi før skulle jeg jo også holde øje med Leo, når han var på scenen. Så der kan jeg mærke, at jeg har fået lidt mere frihed.

Og så skal der naturligvis også tjenes penge til gården, slår Sussi fast, mens hun griner højt.

Sponsoreret indhold