Kendte15. februar 2024

Susse Wold til premiere alene: - Bent er i bedring

I efteråret måtte Bent Mejding gennemgå en operation, der skulle give ham et nyt knæ. Nu møder hans hustru Susse Wold op til ”Matador”-premiere alene, og forsikrer om, at han har det godt
Der kan ikke være to meninger om, at 85-årige Susse Wold står skarpt. Hun drøner stadig landet rundt for at arbejde, og har netop været på Aalborg Teater med en musikalsk opsætning af romanen "Annas sang"
Der kan ikke være to meninger om, at 85-årige Susse Wold står skarpt. Hun drøner stadig landet rundt for at arbejde, og har netop været på Aalborg Teater med en musikalsk opsætning af romanen "Annas sang"
 Foto: Hanne Juul

– Han klarer det godt, lød det fra 85-årige Susse Wold allerede tilbage i september, da hendes mand Bent Mejding netop havde været igennem et knæindgreb.

Og selvom hun ikke er så meget for at tale alt for meget om husbondens helbred lige netop nu, så giver hun alligevel en lille god update, da hun møder op til premieren på musicalen ”Matador” torsdag aften.

– Han har fået nyt knæ, og det er ikke altid så nemt, men det gider vi ikke at tale om. Han har det faktisk meget bedre, men han går med rollator, og derfor har det måske ikke lige været sagen at komme herind, forklarer Susse Wold, der selv havde rollen som Gitte Graa i den oprindelige tv-serie af Lise Nørgaard.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-15/_han0110_0.jpg
Susse Wold var som de mange andre kendte fremmødte enormt spændt på at se, hvordan Susanne Bier, Anders Thomas Jensen og One an Only Company havde løst musicalversionen af "Matador" denne gang
 Foto: Hanne Juul

Susse selv er dog i fuld vigør.

Hun ser frem til at tage musikforestillingen ”Jazz at the Symphony – Annas sang” med til hovedstaden, når hun rykker ind med denne på Bremen i København.

Hun har netop færdiggjort forestillingen i Aalborg, hvor hun læste uddrag fra Benjamin Koppels bestseller, mens både symfoniorkester og jazzband akkompagnerede.

Op til den store premiere på "Matador the musical" havde Wold dog nogle enkelte bekymringer.

For i eftermiddag kom det nemlig frem, at en af de medvirkende skuespillere - Nicolai Jørgensen - netop havde brækket benet, da hn faldt under en forpremiere.

Han fik dog lov af lægen til at prøve at skildre Mads Skjern med krykker.

- Der kan jeg slet ikke forestille mig noget værre. Men han har kæmpe talent, så mon ikke at han kan spille rollen med brækket ben, spurgte hun sig selv og pressen, før hun listede ind i teatermørket.

Sponsoreret indhold