Kendte5. juni 2023

Susan Boyle ramt af blodprop: Nu er hun dog tilbage

Den britiske sangerinde Susan Boyle afslører nu, at hun har været ramt af en blodprop. Heldigvis er hun nu tilbage på scenen
Susan Boyle, 63, afslører, at hun har været ramt af en blodprop. 
Susan Boyle, 63, afslører, at hun har været ramt af en blodprop.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Susan Boyle, der i 2009 tog hele verden med storm i det britiske talentprogram ”Britain’s Got Talent”, har været ramt af en blodprop.

Det afslørede den i dag 62-årige sangerinde, da hun forleden deltog i talentprogrammet endnu engang – denne gang dog som gæst.

Her fortalte Susan Boyle, at det var ganske særligt for hende at være tilbage på scenen:

– Det er ekstra specielt for mig, for faktisk fik jeg en mindre blodprop i april, og jeg troede, det ville være svært at komme tilbage på scenen, men jeg har gjort det, fortalte Susan Boyle fra scenen.

Sangerinden, der gør en dyd ud af at holde sit privatliv privat, kom ikke med flere ord om sin blodprop – men dømt ud fra hendes præstation på scenen tyder alt på, at 62-årige Susan Boyle igen er i topform.

I 2009 – efter sin optræden i den tredje sæson af ”Britain’s Got Talent” – blev Susan Boyle allemandseje. Hendes debutalbum, "I Dreamed a Dream", udkom den 23. november 2009 og indeholdt blandt andet sangene "Wild Horses", "You'll See," "I Dreamed a Dream," "Memory," og "Cry Me a River."

Alene i USA solgte debutalbummet over 700 000 eksemplarer den første uge, og albummet gik også til tops i Storbritannien.

Sponsoreret indhold