Kendte9. december 2022

Susan Astani taler ud om skilsmisse: Flygtede på krisecenter

Christian Kjærs hustru Susan Astani blev gift allerede som 19-årig. Ægteskabet endte dog lettere dramatisk, fortæller hun til Hendes Verden
Susan Astani og Christian Kjær
Christian Kjær, 79, er vild med sin tredje kone: - Hun er meget, meget stærk, siger han om Susan Astani, 52.
 Foto: Birger Storm

De seneste otte år har Susan Astani været gift med rigmand Christian Kjær.

Men den 52-årige læge har to kuldsejlede ægteskaber i bagagen. Det første endte dramatisk, fortæller hun til Hendes Verden.

Men for at tage den fra begyndelsen blev Susan gift allerede som 19-årig. Under en ferie i Bulgarien, mødte hun en søn af forældrenes venner, og lynet må være slået ned, for efter kun én uge blev de gift i Bulgariens hovedstad Sofia.

Hendes nye iranske mand studerede i Danmark, og det var Astanis indgangsbillet til Danmark. Susan drømte allerede dengang om at blive læge, og med en vielsesattest i hånden, kunne parret blive familiesammenført.

Parret blev forældre til sønnen Sam, men efter fem år besluttede Susan, at hun ville skilles. For måske var det alligevel ikke så smart at blive gift efter blot en uge.

En skilsmisse var dog langt fra i hendes mands drømme og planer for fremtiden.

- Min mand var ikke glad for, at jeg ville skilles. En aften, da han havde drukket en del, truede han mig med at ville flygte til Iran med vores søn, og at jeg aldrig ville se ham igen.

- Da jeg en dag fik chancen, tog jeg vores søn under armen og flygtede på krisecenter. Jeg kom ikke uden for en dør det år, jeg boede der, fordi jeg var så bange, siger hun til Hendes Verden.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-78433.jpg
 Foto: All Over

Hun understreger dog over for ugebladet, at det senere er gået op for hende, at hendes eksmand aldrig havde intentioner om at føre truslerne ud i livet.

I 2014 blev hun som bekendt gift med Christian Kjær, som hun har sønnen Alexander sammen med.

Til Hendes Verden fortæller Susan, at hun mødte Christian, da hun med egne ord desperat søgte efter et hegn til sin ejendom i Vedbæk, hvor rigmanden ejede store arealer af jord.

Mødes endte med et knus, der fortalte Astani, at ham Christian Kjær var noget helt særligt.

Sponsoreret indhold