Kendte 1. april

Sus Wilkins smider ALT tøjet

Skuespiller Sus Wilkins optræder uden en trevl på kroppen i en brandvarm billedserie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Temperaturen stiger lige et par grader her fredag formiddag. For den 33-årige ”Perfekte steder”-stjerne har postet en række frække fotos på Instagram, hvor hun sammen med sin ægtefælle Freja Kirk, 35, poserer kun iført tennissokker og -sko.

Billederne er taget i forbindelse med et interview med magasinet Costume.

Her indrømmer Sus, at hun Facebook-stalkede Freja i jagten på at vinde hendes hjerte. For da parret mødtes under optagelserne til ”Voice – Danmarks største stemme” i 2012, hvor Freja var deltager og Sus baggrundsdanser, var kemien stærk fra start.

Dengang havde Freja en anden kæreste. Men selv om sangeren havde et godt øje til Sus, besluttede hun sig for at forsøge at redde sit forhold med kæresten og dermed ligge Sus på hylden.

 • - Det var sindssygt hårdt, for jeg var blevet så forelsket i Freja og kunne slet ikke få hende ud af hovedet. Jeg havde lige nået at fortælle folk, at jeg havde mødt én, og så stod jeg pludselig der helt alene, fortæller hun i interviewet.

 • Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Dan Mariegaard
 • Sus Wilkins, 33, smider tøjet i ny billedserie (Foto: Dan Mariegaard)

 • Sus indrømmer, ifølge magasinet, at hun på Facebook holdt øje med, hvor Freja tog i byen for at støde ind i hende ”helt tilfældigt” – og det virkede. Den stærke kemi opstod igen.

 • -Jeg blev meget draget af dig, men kunne ikke sætte en finger på hvorfor. Jeg havde hele tiden lyst til at være tæt på dig, men samtidig tænkte jeg ”hvorfor har jeg det, det er jo en pige?” Jeg havde aldrig været sammen med en pige, ikke engang kysset med en. Jeg tror bare, du var så anderledes end nogen anden, jeg nogensinde havde mødt, siger hun i interviewet henvendt til Freja.

 • De tog blev gift i september sidste år ved et storstilet fire dage langt bryllup i Toscana. Selv om det på overfladen kan synes konstant lykkelige, har de også deres udfordringer og har tidligere fortalt åbent om, at de har gået i parterapi i forsøget på at løse den gordiske kærlighedsknude.

  For selv om modsætninger mødes, og sød musik opstår, så kan de også få pip af hinanden, når de er allermest dem selv og modsætningen allermest udtalt, fortæller de.

   

  Sponsoreret indhold