Kendte14. januar 2022

Surprise: Ny single fra Heidi Klum med storrygende hiphopper

Den tyske supermodel har udgivet en ny single sammen med Snoop Dogg.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega624401_002.jpg
 Foto: MEGA

Fredag udkom single nummer to fra den tyske supermodel. Det er sangen ’Chai Tea’, som hun har lavet i sammen med Snoop Dogg.

Til DailyMail.com har hun fortalt, hvordan sangen kom i stand.

De var godt i gang med sangen, da en e-mail fra Rod Stewart, der var landet i spamfilteret, var lige ved at ødelægge hele projektet.

Ringede ham op

Det spektakulære partnerskab startede, ved hun uden varsel ringede Snoop Dogg op for at bede ham om at være med på en sang, efter hun har været, hvad hun selv beskriver, en kæmpefan i flere årtier.

Klum og Snoop Dogg er ikke personlige venner, men har i mange år været i de samme kendiskredse, så hun var ikke bange for at ringe ham op og invitere ham med på det musikalske eventyr.

Heidi Klum fortæller, han ikke skulle overbevises ret meget, før han inviterede hende hjem til hans studie i Inglewood i Californien.

– Jeg kørte min bagdel til Inglewood, og så var jeg der og arbejdede på sangen, siger hun, mens hun griner.

Ville låne en linje

Til sangen ville Klum gerne sample linjen ”When I give my heart again I know it’s gonna last forever,” som er fra Rod Stewarts sang 'Baby Jane' fra 1983.

Men det viste sig at være sværere end som så at få tilladelsen fra den grammyvindende brite. Først prøvede hun at gå igennem sin egen adressebog for at finde en fælles ven, der kunne skabe kontakt, men det lykkedes ikke.

– Vi havde allerede lavet optagelserne og var godt i gang med musikvideoen, og jeg kunne stadig ikke få fat i Rod Stewart.

Det var en tur til frisøren, der skulle hjælpe Klum videre på sin jagt efter Rod Stewart. Det viste sig, at hendes frisør var gode veninder med hans datter, og hun ville gerne hjælpe.

Hun fik hans kontaktoplysninger, og så sendte hun en mail afsted med sangen og spurgte om tilladelse til at bruge de to linjer i sangen.

Ventede i uger

– Jeg var allerede bekymret for, at sangen ville floppe, hvis Rod ikke kunne lide den. Så ville den ryge direkte i skraldespanden, fortæller Heidi Klum.

– Og jeg hører ingenting i fem uger, seks uger, syv uger.

Klum begynder at panikke og frygter, at de må skrotte hele projektet.

– Det var den dummeste fejl. Hans e-mail var røget i mit spamfilter. Han havde faktisk skrevet tilbage til mig med det samme go sagt ”det her er sjove, ja, du får min tommel op”.

Elsker ham

Projektet kunne gå videre, og Heidi Klum og Snoop Dogg kunne færdiggøre deres musikvideo. Forsidemodellen er i videoen klædt i en sølvbadedragt og fiskenet strømpebukser, mens de to kører rundt i en af Snoop Doggs fancy biler, og det har imponeret Klum.

– Jeg er kæmpe fan. Jeg har altid elsket Snoop Dogg, men nu elsker jeg ham endnu mere. Min stakkels mand har hørt på mig tale om Snoop Dogg i så lang tid. Jeg har talt øret af ham, fortæller hun til Daily Mail.

Sponsoreret indhold