Kendte14. august 2023

Superstjernen Drake: - Behold jeres bh'er på!

Drake havde sin søn med til koncert, og derfor havde han en klar opfordring til det kvindelige publikum
Drake havde sin søn med til koncert for første gang.
Drake havde sin søn med til koncert for første gang.
 Foto: Chris Delmas/AFP/Ritzau Scanpix

Veronica smed sin bh op til Drake: Nu er hun blevet kontaktet af Playboy

Det er ikke lang tid siden, at 21-årige Veronica Correia smed sin bh op til Drake under en koncert med den canadiske rapper.

Det endte med, at det berømte magasin Playboy ville samarbejde med den 21-årige TikToker, hvis video med bh-kastet er blevet set flere millioner gange.

Men i weekenden, da Drake gav koncert i Los Angeles, opfordrede verdensstjernen til, at publikum beholdt deres bh'er på.

Den canadiske verdensstjerne havde nemlig sin femårige søn, Adonis Graham, med til koncerten, og han skulle ikke opleve flyvende bh'er på scenen.

- Hør, for at være ærlig, så kan jeg ikke tale om bryster i aften her i Los Angeles. Min søn er med til koncerten for første gang. Så vi bliver nødt til at holde det børnevenligt i aften.

- Så alle sammen behold jeres bh'er på, sagde Drake ifølge Billboard, der også skriver, at det var første gang, at Drake havde sin søn med til koncert.

Drake har sønnen Adonis Graham med den franske kunstner Sophie Brussaux.

Det er ikke kun bh'er, der bliver kastet på scenen, når Drake optræder.

Da verdensstjernen gav koncert i slutningen af juli, blev der smidt en vape e-cigaret på scenen, der ikke imponerede rapperen.

- Smed du en vape herover (på scenen, red.)?. Hvem smed den? Hvem kastede den?, spurgte Drake flere gange publikum.

Efterfølgende rasede den verdensrømte rapper over den fan, der kastede den elektroniske cigaret på scenen.

- Du tager ikke livet alvorligt. Hvis du tror, jeg samler vapen op og vaper med dig, så tager du fejl, sagde Drake fra scenen.

Drake sparkede derefter den elektroniske cigaret rundt på scenen og afslørede over for publikum, at vapen var med citronmynte-smag.

Det er langtfra første gang, at fans kaster genstande på scenen, når Drake optræder. Under hans koncert i Chicago 5. juli kastede en fan en mobiltelefon på scenen.

Sponsoreret indhold