Supermodellen Josephine Skriver udskyder bryllup: - Det har været en hård beslutning

Det bliver ikke lige i år, at 27-årige Josephine Skriver får drømmen om et stort bryllup opfyldt

Det bliver ikke lige i år, at 27-årige Josephine Skriver får drømmen om et stort bryllup opfyldt

Foto: MEGA

Coronavirus har efterhånden sat en stopper for en del af alt det sjove, der skulle have været foregået over sommeren. 

Inklusiv den 27-årige danske topmodel Josephine Skriver, der ikke alene har gang i en strålende karriere i udlandet, men som også havde set frem til et magisk sommerbryllup med sin forlovede, Alex DeLeon. 

Modellen blev forlovet med sin kommende mand, musikeren der egentlig som regel optræder under navnet Bohnes, tilbage i november 2018, så der er ikke noget at sige til, at de er lidt utålmodige efterhånden. 

I et interview med People fortæller den smukke dansker, at hun og Alex har udskudt deres planer på grund af coronavirus, men at hun er glad og lettet over, at familien og vennerne er raske og har det godt. 

- Det var en hård beslutning at tage, forklarer hun og fortsætter: 

- Når du går og venter på et øjeblik hele dit liv, og så er nødt til at skubbe det. Det er aldrig let. Vi har diskuteret det i ugevis og forsøgt alt muligt, for at få det til at virke. Når det kommer til stykket, er det vores familie og venners helbred, der er det allervigtigste. 

Alex DeLeon friede til Skriver under nordlyset på en tur til Finland, og på Instagram afslørede hun, at der bestemt ikke var betænkligheder ved at sige ja. 

- Jeg har aldrig i mit liv været så sikker på noget, lød det fra modellen. 

Og selvom deres foreløbige udskydelse af brylluppet er hårdt og irriterende, så ved 27-årige Josephine fra København godt, at parret ikke er de eneste, der står i den situation. 

- Det ville være egoistisk af os at klage, fortæller hun til People. 

Det er ikke mange detaljer den kommende brud afslører om selve festen, men hun forsikrer dog for, at det skal blive et "magisk bryllup", når tiden kommer. 

Coronavirus har ikke alene forhindret parret i at samle venner og familie - også Skrivers brudekjole sidder fast i produktionen på grund af den verdensomspændende pandemi. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close