Supermodel Josephine Skriver viser formerne frem i ny billedserie

Trods den verdensomspændende coronakrise, så er det slut med hjemmekarantæne og at tøffe rundt i afslapningstøj derhjemme.

Sådan er det i hvert fald for den danske 27-årige supermodel Josephine Skriver, der for nylig har poseret til en helt ny billedserie med det amerikanske undertøjsfirma ”Victoria’s Secret”.

Ud fra billederne at dømme, så har der nemlig ikke været meget tid til afslapning for modellen, der stadig står knivskarpt foran kameraet.

Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

Skriver blev opdaget af modelbureauet Unique Models allerede som 15-årig, da hun var på en klassetur med sin idrætsefterskole, Oure og i 2016 blev hun officielt en anerkendt ”Angel” for Victoris’s Secret.

Siden hun blev opdaget, har hun gået adskillige shows for kæmpe internationale brands som blandt andet Chanel, Dolce & Gabbana og Victoria Beckham.

Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

Det har dog ikke kun været ren succes på det seneste.

For nylig kunne modellen nemlig afsløre, at hun og hendes forlovede, den amerikanske musiker Alexander DeLeon må udskyde drømmebrylluppet.

De to har dannet par siden 2018, og det var altså meningen, at det store ”ja” skulle falde i år.

- Når du venter hele dit liv på et øjeblik og så bliver nødt til at udskyde, så er det ikke nemt. Vi har diskuteret i flere uger og prøvede alt, hvad vi kunne for at få det til at fungere. Men når alt kom til alt, så var vores venners og families sikkerhed det mest vigtige, lyder det fra Josephine til det amerikanske medie People.

Hvornår brylluppet i stedet skal holdes, har den danske model dog ikke lyst til at uddybe.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close