Kendte30. august 2022

Sune Demant fra "Den store bagedyst" skal giftes: - Det bliver vores drømmebryllup

Kagevinder Sune Demant siger lørdag ja til sin kæreste gennem små fem år
Sune Demant bor sammen med Dirk i den hollandske hovedstad Amsterdam, hvor han også arbejder som tandlæge med speciale i rodbehandlinger. 
Sune Demant bor sammen med Dirk i den hollandske hovedstad Amsterdam, hvor han også arbejder som tandlæge med speciale i rodbehandlinger.
 Foto: Dan Mariegaard

Først vandt han ”Den store bagedyst”, kort efter fandt han kærligheden.

På lørdag siger bagedyst-vinder Sune Demant ja til at leve med sin Dirk i medgang og modgang ved et stort bryllup i Odense Domkirke.

Det fortæller den vordende gom til SE og HØR.

Lynet slog ned kort efter Sune kunne løfte kagetrofæet i 2016. Siden har hans hjerte banket for hollandske Dirk med hvem han i begyndelsen havde et langdistanceforhold til.

Siden er den kagekyndige tandlæge flyttet til den hollandske hovedstad Amsterdam, og netop derfor holder parret den store kærlighedsfest i Sunes hjemby Odense.

- Vi har valgt Danmark, fordi jeg er flyttet til Holland, og jeg derfor har givet afkald på meget familietid. Så nu fejrer vi med alle danskerne og hele Dirks familie kommer også. Så det bliver 50/50 dansk/hollandsk, fortæller han.

Efter ceremonien går turen til hjem til Sunes forældre, hvor anden afdeling drømmebrylluppet venter.

- Det bliver et traditionelt bryllup hvor vi har inviteret alle vores venner og hele familien. Festen bliver på en Mark hos mine forældre i et kæmpe telt, og det bliver helt sikkert vores drøm af et bryllup, røber han.

Siden Sune forlod bageteltet, har han holdt bagningen ved lige – det er derfor også ham selv, der kreerer bryllupskagen – eller kagerne - til den store dag. Han skal nemlig bage intet mindre end et par hundrede.

- Bryllupskagen bliver macarons. Jeg synes at de er lettere at stå med, og min spidskompetence er ikke roser i smørcreme, så for at få det bedste resultat, så bliver det altså små “håndholdte” bryllupskager, forklarer han

Sponsoreret indhold