Kendte6. september 2016

Se billedet: Sulten måge stjæler isvaffel - og så sagde det haps!

En turist i England fik ødelagt sit vaffelis-eventyr, da en stor måge pludselig ”angreb” og tog en overordentlig stor mundfuld af hendes is. Se det sjove billede her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/isvaffel.jpg
 (Foto: Instagram)

Det er ikke kun os mennesker, der elsker en god ”gammeldaws” vaffelis.

Det samme gør måger åbenbart – og denne måge havde bestemt ikke tænkt at snyde sig selv for en bid af vaflen.

Og hvad gør man så? Jo, man napper da bare en bid af en andens is. Smart!

Isen tilhørte desværre en thailandsk turist på besøg i England, og den is-elskende turist havde formentlig ikke regnet med at få spoleret sit is-eventyr af en måge.

Hun havde formentlig heller ikke regnet med, at hun ville fange hele is-stjæleriet på kamera. Men det var ikke desto mindre tilfældet.

Den kvindelige turist havde nemlig kameraet fremme i det præcise øjeblik, hvor den sultne måge gik til angreb.

Og det er der altså kommet et ganske sjovt billede ud af.

Billedet kunne turisten da heller ikke lade være med at dele med omverdenen, og derfor lagde hun det for nylig på sin Instagram-profil, hvor det naturligvis allerede er blevet ”liket” en del gange.

Selv om det muligvis ikke er det sjoveste at få stjålet sin is af en måge, kan vi vist blive enige om, at der kunne ske værre ting.

Det er for eksempel ikke mange år siden, at en anden turist fik ødelagt sit is-eventyr af noget langt mere ulækkert. Dengang valgte en fugl nemlig ikke at stjæle isen – den valgte i stedet at lave prutter i den. Av! Se eller gense det ret så klamme klip lige her.

Sponsoreret indhold