Kendte 7. august 2019

Stranger Things-stjerne får Sherlock-rolle: Vild makeover

Vi er vant til at se Millie Bobby Brown med helt kort hår i Stranger Things. Men nu har stjernen undergået en dramatisk forvandling
Foto: Netflix

Hun har mad skills og et look, man husker, i hitserien "Stranger Things", hvor hun spiller Eleven. Det er kun kort tid siden, det allersidste afsnit rullede ind på din Netflix-konto, men Millie Bobby Brown er allerede i gang med sin næste, store rolle.

Hun er nemlig blevet castet til en ny film om Sherlock Holmes' søster, Elona Holmes, hvor hun har fået hovedrollen. Og selv om stjernen afsluttede sæson 3 af "Stranger Things" med en pagefrisure, er det alligevel en stor forvandling, Millie Bobby Brown har gennemgået for at ligne sin nye karakter.

Det afslører hun på et af sine seneste Instagram-fotos, som er en selfie, der viser, at skuespillerinden nu har fået meget længere, lysebrunt hår med flotte krøller.

Vis dette opslag på Instagram

i love you enola #enolaholmes

Et opslag delt af mills (@milliebobbybrown) den

- Jeg elsker dig, Enola. #enolaholmes, skriver den unge stjerne i billedteksten til opslaget, der har fået mere end fem millioner likes.

Håret ser ud til at være enten en paryk eller extensions, men det klæder i hvert fald den nu 15-årige Millie Bobby Brown rigtig godt, lyder det fra mange af hendes følgere, der skriver, hun er pæn og minder om gudinden Afrodite.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I filmen om Elona Holmes, der bygger på en bogserie af forfatteren til historierne om Sherlock, skal Millie Bobby Brown spille sammen med to andre stjerner, der spiller hendes bror og svigerinde: Henry Cavill og Helena Bonham Carter, som du kender fra blandt Harry Potter-filmene.

Derudover er Millie Bobby Brown også med til at producere den kommende film. Ret sejt!

Elona Holmes-filmen forventes at have premiere i 2020.

Få meget mere om de kendte - køb et abonnement på SE og HØR!

 

 

Sponsoreret indhold