Kendte24. juli 2023

Stort minus hos Silas Holst: Dyr flirt med boyband

Danseren må låne i banken og af sig selv for at videreføre sit firma
Det har været dyrt for Silas Holst at sætte "The Boyband Tour" op.
Det har været dyrt for Silas Holst at sætte "The Boyband Tour" op.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Skal være med i Cirkusrevyen

Silas Holst måtte ikke kun en tur i banken, men også gribe dybt i egne lommer for at kunne køre sit firma, DetGårTitGodt ApS, videre.

For sidste år var et økonomisk mareridt, der endte med et årsresultat på minus 1.468.978 kroner.

– Selskabet har imidlertid modtaget finansieringstilsagn fra pengeinstitut og ultimativ kapitalejer om støtte til gennemførelse af de planlagte aktiviteter for det kommende år, står der dog i regnskabet.

Over for B.T. forklarer Silas Holst, at underskuddet er ventet.

Blandt andet fordi forestillingen "The Boyband Tour" har kostet mange penge at få i gang.

- Boybandturnen koster jo mange penge - at sætte sådan et show op og få lavet lidt larm omkring det og få etableret det - og så kan man forhåbentligt høste frugterne lidt senere hen, siger skuespilleren til tabloidmediet.

Underskuddet i DetGårTitGodt ApS har da også forplantet sig til hans holdingselskab kaldet Fat Cow ApS, hvor der trods aktiviteter i andre selskaber også er stort underskud.

I holdingselskabet, hvor alle hans selskaber altså er samlet, lyder underskuddet på -1.142.798 kroner, mens egenkapitalen er skrumpet voldsomt fra 1.596.656 kroner til nu 339.458 kroner.

For store lønninger

En anden af forklaringen på underskuddet i DetGårTitGodt ApS findes i, at firmaets to ansatte fik 1.167.823 kroner i løn til trods for, at bruttoresultatet var minus 1.077.058 kroner.

Dermed endte resultatet af den primære drift på minus 2.310.130 kroner.

Egenkapitalen i Silas’ selskab er nu på minus 1.238.605 kroner.

Og selskabet skylder i alt 4.281.078 kroner væk, hvilket er en væsentlig forøgelse fra 2021, hvor den kun lød på 912.319 kroner.

Sponsoreret indhold