Kendte15. december 2019

Stort galleri: Hjemme hos Michael Jordan

I Utahs bjerge har Chicago Bulls-legenden Michael Jordan et gigantisk hus, som nu står til salg for 50 millioner kroner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_jordan.jpg
 (Foto: MEGA)

Selv om Michael Jordan "kun" måler 1,98 meter, er de fleste eksperter enige om, at den lynhurtige dunke-konge er den største basketspiller gennem tiderne.

Og som NBA-legende bor man selvfølgelig helt suverænt. Nu vil Jordan imidlertid videre, og han sælger derfor sit luksushjem i Utahs bjerge for den nette sum af 50 millioner kroner.

Den nye ejer kan fryde sig over 900 kvadratmeter luksus i tre plan og materialer som bambus, italiensk marmor og ibenholt.

Der er gulv til loft-vinduer, fem pejse, vinkælder, fitnessrum, 18-hullers golfbane i baghaven og naturligvis en garage med plads til fem biler.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/michael_jordan.jpg
 (Foto: MEGA)

56-årige Michael Jordan er en af verdens rigeste sportsfolk. Nu sælger han sit megahus for 50 millioner kroner. (Foto: MEGA)

Ekstremt rig

Det er dog ikke, fordi Michael Jordan mangler penge, at han sælger sin kæmpebolig. Han bliver bestemt heller ikke hjemløs, for den tidligere basketstjerne ejer flere kæmpehuse rundtomkring i USA, og alene i år – 16 år efter han sluttede karrieren – forventes det, at der ryger godt 900 millioner kroner ind på kontoen fra investeringer og reklameindtægter.

Det er til de i forvejen 13 milliarder kroner, som står og hygger sig på legendens konto.

Og gennem 1980'erne og 90'erne stod amerikanske firmaer i kø for at bruge Jordan-navnet, og han har siden tjent tykt på skoserien Nike Air Jordan, som stadig sælger over hele verden.

Efter sin lange karriere hos Chicago Bulls er "Air Jordan" blevet ejer af konkurrenterne fra Charlotte Hornets.

Se billederne af Michael Jordans luksushjem i galleriet herunder

Stort galleri: Hjemme hos Michael Jordan

Sponsoreret indhold