Kendte23. februar 2023

Store stjerner afsløret som “Eurovision”-værter

En “Game of Thrones”-stjerne, en talkshowvært, en talentshow-dommer og en sangerinde skal styre os gennem den årlige sangkonkurrence "Eurovision Song Contest" til maj
Eurovision værter
Årets værter ved Eurovision Song Contest bliver fra venstre Julia Sanina, Graham Norton, Hannah Waddingham og Alesha Dixon,
 Foto: BBC

Det er et særdeles fornemt hold af fire værter, der skal præsentere dette års "Eurovision Song Contest."

Sangkonkurrencen afholdes traditionelt set i det land, som vandt året forinden. Sidste år vandt Ukraine, men på grund af krigen afholdes Eurovision i år i Liverpool i England, der blev nummer to.

Når første og anden semifinale løber af stablen 9. og 11. maj, så bliver det med tre kvinder ved roret.

Det skriver BBC.

De tre værtinder bliver den britiske skuespillerinde Hannah Waddingham, der er kendt fra blandt andet “Ted Lasso”, Netflix-serien “Sex Education” og HBO-serien “Game of Thrones”, den britiske sangerinde og “Britain’s Got Talent”-dommer Alesha Dixon og den ukrainske sangerinde Julia Sanina.

Når den store finale afholdes lørdag 13. maj slutter talkshowværten Graham Norton sig til værtsholdet.

De tre værter glæder sig til at præsentere årets sange på vegne af Ukraine.

– Det er en af ​​verdens største musikfestivaler. Men i år, måske mere end nogensinde, er det så stor en ære at stå skulder ved skulder med Ukraine, et land, der har båret sig selv med en sådan styrke og sammenhold, siger den prisvindende skuespillerinde Hannah Waddingham.

– Der er bare noget ved den summen og forventning, der er til et liveshow, som intet kan måle sig med. Eurovision leverer den spænding, kreativitet og talent, men på en stor global skala, siger sangerinde Alesha Dixon.

Graham Norton har i mange år kommenteret showet for Englænderne, men i år bliver noget helt særligt, forklarer han.

– Hvert år, jeg er involveret, er det en kæmpe ære.

– Dette år er endnu mere specielt, og jeg føler personligt et stort ansvar for at gøre vores ukrainske kolleger stolte.

Sponsoreret indhold