Kendte26. oktober 2023 (opd. 27. oktober 2023)

Store ændringer i "Vild med dans": Det er første gang nogensinde

Ingen par ryger ud af "Vild med dans" fredag aften, når dansekonkurrencens 20 års jubilæum skal fejres, i stedet skal et nyt tiltag bevare spændingen for deltagerne
Vild med dans med historisk ændirng
"Vild med dans" har i fredagens program lavet en historisk ændring, der aldrig er set før i dansekonkurrencen.
 Foto: Martin Høien

Jubilæumsshowet fredag aften i "Vild med dans" bliver en lang hyldest til de 20 sæsoner, som programmet har kørt, men der er stadig noget på spil.

Allerede nu er det blevet afsløret, at nydansere fra tidligere sæsoner, skal danse med i trioer med de seks tilbageværende par, og selv om parrene ikke ryger ud, så kan det godt betale sig at gøre sig umage.

TV 2 har nemlig besluttet at indføre et helt nyt tiltag i "Vild med dans".

Fredag aften bliver en historisk aften for, for første gang nogensinde bliver der kåret et vinderpar, i stedet for at sende et par hjem. Og selv om æren selvfølgelig betyder noget, så er præmien en af de helt store.

De store ændringer betyder også, at pointene for fredag aften ikke følger med videre til næste uge.

Præmien er nemlig en fredning ugen efter. Det betyder, at parret med flest point i aften, er sikret i hele to programmer.

De tilbageværende par, der fredag aften kan sikre sig en fredning er Soeren og Mie, Sebastian og Asta, Özlem og Thomas, Kasper og Karina, Frederik og Jenna og Mette og Morten.

Sponsoreret indhold