Kendte20. juni 2020

Storbarmet sportsstjerne chokerer: - Jeg spiller uden undertøj

Den 27-årige kvindelige golfspiller Paige Spiranac har mere end 2.6 millioner følgere på Instagram, hvilket muligvis afspejles af andet end bare hendes talent for sporten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paige.jpg
 Foto: MEGA

Paige Spiranac er umiddelbart ikke sky for hverken at dele ud af informationer om sig selv, eller holde sin velproportionerede krop for sig selv.

For den 27-årige golfspiller glæder nemlig gerne sine flere millioner af følgere på Instagram med billeder af hendes storbarmede kavalergang, mens hun viser sine skills på greenen.

Men nu overrasker hun endnu en gang i sin egen podcast ”Playing A Round”, da hun fortæller, hun helst gerne spiller uden undertøj.

- Normalt bruger jeg ikke underrøj, men det er fordi, jeg bruger tætsiddende shorts, og det er bare for mange lag, hvis man har det hele på, fortæller hun i podcasten, efter at en lytter har efterspurgt svar på netop dette.

Men der er dog en mening med galskaben, lyder det fra hende.

- Ofte er der indbyggende shorts i mine nederdele, eller også har jeg bare spankies uden undetøj på.

Fik dødstrusler

Generelt er golf-baben da heller ikke bleg for at åbne op om sit liv, hvad end det drejer sig om at sende nøgenbilleder, eller hvordan det går med kærligheden, og hvilke typer af sportsudøvere, som hun har haft hede flirts med.

Det er dog ikke alle hendes udtalelser, der falder i lige god jord hos hendes sports-kollegaer. Særligt da hun for kort tid siden lagde sig ud med alle dem, der vælger at gøre brug af golfvogne.

Ifølge hende er golfvogne nemlig kun en god ting for dem, der har ondt i ryggen.

Men det resulterede i stedet i dødstrusler, det skriver The Sun.

Men det fik dog ikke golf-baben til at trække sig tilbage fra debatten, i stedet valgte hun at lave T-shirts og tjene gode penge på shitstormen.

Til trods for et Instagram-feed spækket med kavalergange og sexede poseringer, så nåede den 27-årige Paige at spille professionel golf i et helt år, inden hun nåede mere end to millioner følgere på det sociale medie.

Sponsoreret indhold