Kendte20. maj 2022

Stor undren: Hvor var Nicole Kidman?!

Hmm, underligt...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega811731_006.jpg
 Foto: MEGA

De har spillet sammen i tre film, og så har de været gift i intet mindre end 11 år.

Alligevel var Nicole Kidman ikke til at se, da Tom Cruise forleden blev hyldet med en ti minutter lang montage-video til Cannes Film Festival.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie blev mange andre af Tom Cruises tidligere kærester og kollegaer ellers vist frem i videoen.

Men Nicole Kidman var altså ikke til at se en eneste gang i løbet af hyldestvideoen, selvom hun spillede over for "Top Gun"-stjernen i storfilmene "Days of Thunder", "Far and Away" og "Eyes Wide Shut".

Hyldestvideoen blev vist i forbindelse med premieren på "Top Gun 2: Maverick" og havde scener fra mange af Tom Cruises tidligere film - deriblandt fra alle tre førnævnte film med Nicole Kidman.

Men hun var altså - ifølge Page Six - den eneste kvindelige hovedrolle, som ikke blev vist frem i videoen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega859397_001.jpg

Tom Cruise til Cannes Film Festival. Foto: MEGA

I stedet stod Tom Cruise alene i alle klippene fra de tre film med hans ekskone.

Skuespillerinder, der blev vist frem i hyldestvideoen, var stjerner som Kirsten Dunst, Renée Zellweger samt Penelope Cruz, som Tom Cruise dannede par med i tre år.

Nicole Kidmans navn blev dog angiveligt nævnt meget, meget kort i en bisætning i videoen, da der blev vist et klip, hvor Tom Cruise blev interviewet omkring filmen "Eyes Wide Shut".

- Vi samarbejdede om at finde den rigtige tone i filmen, Nic (Nicole Kidman, red.) og jeg, lød den korte henvisning til hans kone gennem over et årti.

De to blev kærester i 1988, gift i 1990 og nåede at få to børn, inden de blev skilt i 2001.

Sponsoreret indhold