Kendte3. februar 2024

Stor overraskelse: Michelle Kristensen og Pernille Wass er blevet gift

Hvad der tilsyneladende blot skulle være en fejring af en lille mirakeldreng, endte med også at blive en fejring af kærligheden mellem to kvinder
Michelle Kristensen og hendes kæreste, Pernille Wass, har lørdag sagt til hinanden ved kirkealteret til deres søns barnedåb.
Michelle Kristensen og hendes kæreste, Pernille Wass, har lørdag sagt til hinanden ved kirkealteret til deres søns barnedåb.
 Foto: Lasse Bak Mejlvang

LÆS OGSÅ - Se de bedårende billeder: Michelle Kristensen har født en lille dreng

Den 18. oktober blev Michelle Kristensen og Pernille Wass beriget med en længe ventet søn.

Lille Viggo blev født efter en hård og svær kamp med fertilitetsbehandling for fitnessguruen og hendes kæreste, og har sidenhen givet liv og glade dage hos det lykkelige par, hvilket ofte fremgår af Kristensens Instagram-konto.

Lørdag var det så planen, at mirakelbabyen skulle bydes velkommen i den kristne tro ved sin dåb. Men det var ikke, det eneste der skulle ske i kirken.

For på veninde og samarbejdspartner Christina Barres Instagram-story kan man se, at en vielse også fandt sted i kirken.

– Fineste venner har sagt ja til hinanden, står der på videoen, hvor man kan se Michelle Kristensen og Pernille Wass gå ned ad kirkegulvet hånd i hånd.

De to har dannet par siden 2020, efter at de mødte hinden til en julefrokost. Pernille Wass er til daglig chef for børnebøger på Politikkens forlag.

Fredag afslørede Michelle Kristensen at de seneste dage, ja faktisk uger, har været en stresset tid, da planlægningen af barnedåben har krævet tid og kræfter.

Det giver ekstra god mening i dag, med den lykkelige vielse i mente.

Se den søde video fra kirken ved at klikke her.

Sponsoreret indhold