Kendte22. februar 2023

Stor mystik om Hayden Panettieres lillebror Jansens død: Sådan blev han fundet

Jansen Panettiere blev kun 28 år gammel
På nuværende tidspunkt er der ikke noget, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag Jansen Panettieres død.
På nuværende tidspunkt er der ikke noget, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag Jansen Panettieres død.
 Foto: MEGA

"Bring It On"- og "Heroes"-stjernen Hayden Panettieres lillebror Jansen Panettiere er død. Ifølge People fandt dødsfaldet sted i løbet af weekenden den 19. februar i New York City.

Det var Jansen Panettieres venner, der pludselig undrede sig og blev bekymrede, da han i weekenden ikke dukkede op til et aftalt forretningsmøde. En af dem hastede derfor til Jansens lejlighed for at opklare, om noget var galt.

Her fandt vedkommende Jansen Panettiere siddende i en stol ukontaktbar. Han kontaktede straks politiet og forsøgte at yde førstehjælp – dog uden held.

Det skriver amerikanske TMZ.

Politiet blev således hurtigt underrettet om vennens tragiske opdagelse, og ifølge rapporten fra ordensmagten, som mediet angiveligt har fået fingrene, er det netop detaljer i vennernes forklaringer op til fundet af den døde Jansen, der er nedfældet.

Hayden og Jansen Panettieres far fortæller til politiet, at han talte med sin søn lørdag, og at han her var “okay”.

På nuværende tidspunkt er der ikke mistanke om, at Jansen Panettieres dødsfald skyldes en forbrydelse. Obduktionsrapporten er dog først klar om adskillige uger, og først der får venner og familie klarhed over, hvad der er sket.

Jansen Panettiere nåede ikke at få en lige så stor karriere som sin fem år ældre søster Hayden Panettiere, men han fulgte dog i hendes fodspor.

I løbet af sin skuespilkarriere medvirkede Jansen Panettiere i en enkelt episode i "The Walking Dead". Derudover er han blandt andet kendt fra "The Last Day of Summer" fra 2007 og "The Fog" fra 2005.

Udover skuespil var Jansen også interesseret i kunst. Noget, han ofte delte på sin profil på Instagram.

Sponsoreret indhold