Kendte24. november 2022

Stor forvirring: Har Johnny Depp skiftet mening?!

Der florerer nu massive rygter om, at Johnny Depp har skiftet mening og har sagt ja til at være med i den næste "Pirates of the Caribbean"-film
Johnny Depp har medvirket i hele fem "Pirates of the Caribbean"-film.
Johnny Depp har medvirket i hele fem "Pirates of the Caribbean"-film.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Er det sandt, at selv hvis Disney gav dig 300 millioner dollars samt en million alpakaer, så er der intet på denne jord, som ville kunne få dig tilbage til Disney for at lave en ny "Pirates of the Caribbean"-film?

Det spørgsmål fik Johnny Depp i retten, da han var i fuld gang med sit juridiske slagsmål mod Amber Heard.

Filmstjernen bekræftede dengang, at han aldrig nogensinde ville samarbejde med Disney igen, og at hans fans altså aldrig igen ville se ham i rollen som Captain Jack Sparrow.

Men, men, men... nu er der opstået en del forvirring.

Onsdag blev det nemlig pludselig berettet i flere medier, såsom Mirror og The Sun, at Johnny Depp alligevel er med i den kommende film, der begynder testoptagelserne til februar.

Informationen kom fra en anonym kilde, som udtalte følgende:

- Det er stadig de tidlige stadier, og der er endnu ingen instruktør tilknyttet projektet, men det ventes, at Johnny vil deltage i testoptagelserne i begyndelsen af februar, inden produktionen for alvor går i gang.

Den anonyme kilde påstod videre, at den nye "Pirates of the Caribbean"-film indtil videre har titlen "A Day At The Sea".

Historien om Johnny Depps kovending fik hurtigt ben at gå på onsdag, hvor den blev citeret i en lang række medier, men siden da er der kommet en del forvirring.

Daily Mail mener nemlig at vide, at det er fake news.

Ifølge deres kilder holder Johnny Depp fast i sin holdning og nægter at medvirke i filmserien, som han optrådte i for første gang i 2003.

Ifølge det britiske medie har han ikke engang fået tilbuddet.

Johnny Depp har ikke selv kommenteret rygterne, så tiden må vise, hvad der er sandt eller falsk.

Sponsoreret indhold