Kendte11. juni 2020

Stor dansk tv-serie udskudt: Nu bliver den sendt i Sverige

Der er høje forventninger til den danske tv-serie "Alfa", som herhjemme er udskudt helt til 2021
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jessen.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Mens danske tv-seere må tage til takke med en ny og voldsomt udskudt premieredato for den hypede danske serie "Alfa", kan man på den anden side af sundet allerede se det første afsnit i aften.

Det skriver Soundvenue, ligesom det på hovedrollendehaveren Sebastian Jessens Instagram fremgår, at afsnittet i aften kan nydes på Sveriges TV4.

Serien blev udskudt i sidste øjeblik i april, da coronaudbruddet lagde en tung dyne over dansk kulturliv, produktioner og filmpremierer.

Her blev den rykket et helt kalenderår, og dermed udskudt helt til foråret 2021. Men nu er der altså alligevel mulighed for at se serien - i hvert fald, hvis man har adgang til svensk TV4.

"Alfa", der i Sverige har fået titlen "Blodsbrödre", sendes hver torsdag kl. 21 fra i aften og syv uger frem.

Bag krimiserien står de populære filmbrødre Misam, Mehdi og Milad Avaz, som ad flere omgange er blevet kaldt "dansk films fremtid".

Debutfilmen "Mens vi lever" blev efterfulgt af "Kollision" med Nikolaj Lie Kaas i 2019, og "Alfa" bliver deres første tv-serie.

I "Alfa" sætter den nyuddannede børsmægler Adam sig for at danne Danmarks største narkokartel, efter han oplever magten og den hurtige anerkendelse i miljøet. Men i vejen står blandt andre hans egen bror, politibetjenten Jakob, der bliver rekrutteret til politiets antinarkotika-tjeneste. Jakob er dog også konstant i kamp med sin egen fortid.

For første gang spiller de to brødre Sebastian Jessen og Andreas Jessen over for hinanden - naturligvis i rollerne som de to brødre. Også store danske navne som Lars Mikkelsen, Henning Jensen, Laura Drasbæk og Thomas Levin er på rollelisten.

Sponsoreret indhold