Kendte25. april 2024

Stopper i ”Masterchef” efter 12 år: Her er Thomas Castbergs nye job

”Masterchef”-ikonet skal selvfølgelig fortsat have med mad at gøre. Han bliver nemlig en del af Skagen Fiskerestaurant
Thomas Castberg har filmet sin sidste sæson som dommer i "Masterchef". Nu har han fået styr på fremtiden, da han bliver en del af Skagen Fiskerestaurant.
Thomas Castberg har filmet sin sidste sæson som dommer i "Masterchef". Nu har han fået styr på fremtiden, da han bliver en del af Skagen Fiskerestaurant.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Christiane med hjerteskærende opdatering om sin mor

Man kender ham som en til tider benhård dommer i ”Masterchef”, men tidligere på måneden meldte Thomas Castberg, 49, ud, at han efter 12 år stopper som ”Masterchef”-dommer.

Nu har tv-stjernen fået fremtiden på plads.

Skagen Fiskerestaurant byder nemlig Thomas Castberg velkommen på holdet.

Det afslører restauranten på Instagram.

- Thomas vil med sin kreativitet og store gastronomiske forståelse være med til at sætte præg på Skagen Fiskerestaurants restauranter – alt fra menukort til nye spændende koncepter og events.

Castberg slutter sig også til et velkendt ansigt, da ejer Jesper C. Winter og Thomas var kolleger for over 20 år siden i Skagen.

Selv glæder Thomas Castberg sig meget til at vende hjem til Skagen Fiskerestaurant, som han også har lidt af en historik med.

- At vende tilbage til Skagen Fiskerestaurant føles lidt som at vende hjem. Det var det første sted jeg var udlånt til, da jeg var i lære som kok – vi snakker start 90’erne med Jonna Hald ved roret.

- Nu står jeg her igen – mere end 30 år efter – fantastisk!

Sponsoreret indhold