Stjernetræf til fodboldbryllup

Pierre-Emile Højbjerg og Josephine fik begge sagt ja, før de fik venner og families kærlighed at føle uden for Sankt Jakob Kirke.

Pierre-Emile Højbjerg og Josephine fik begge sagt ja, før de fik venner og families kærlighed at føle uden for Sankt Jakob Kirke.

Mikael Rieck

Sankt Jakobs Kirke på Østerbro - med Parken som baggrund - dannede i dag rammen om landsholdets midtbanekriger Pierre-Emile Højbjergs bryllup med Josephine Siw Højbjerg.

Parret fik selvfølgelig masser af familie og venner med i kirken, deriblandt landsholdskollegaen Jannik Vestergaard.

Jannik Vestergaard og Pernille til Pierre-Emiles bryllup.

Jannik Vestergaard og fru Pernille. (Foto: Mikael Rieck)

Den førstankomne til kærlighedsfesten var dog Lukas Forchhammer, forsangeren i Lukas Graham, som fornøjede gæster og brudepar med "Love someone".

Det er ikke første gang, at 25-årige Pierre-Emile Højbjerg bliver gift.

Det gjorde han senest i 2019, hvor bruden også var Josephine. Dengang gik parret, der er forældre til to, på Københavns Rådhus for at få papirer på hinanden. 

Dengang var brylluppet så hemmeligt, at ikke engang Pierres franske mor fik noget at vide, før hun modtog et opkald fra sønnike.

Pierre-Emile var i højt humør allerede ved ankomsten til kirken. Han havde da også fået ja fra bruden to år i forvejen. (Foto: Mikael Rieck)

Pierre-Emile ankom i højt humør - og lignede en, der følte sig ret sikker på, at han ville tilbringe medgang og modgang sammen med sin frue.

Men nu kan Pierre-Emile og Josephine tage hjem til London, hvor Højbjerg huserer på Tottenhams midtbane til daglig, med Guds velsignelse.

Det er ikke den eneste gode nyhed, som danskeren kan tage med tilbage til den engelske hovedstad. Under den netop overståede EM-slutrunde imponerede han alt og alle og blev i sidste ende valgt af Uefa til turneringens all-star-hold som den eneste fra det danske semifinalehold.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close