”Stjerner i trøjen”-stjerne Laila Friis-Salling venter barn nummer to

Skiløberen og modellen kan snart byde endnu et medlem velkommen til familien.

Skiløberen og modellen kan snart byde endnu et medlem velkommen til familien.

(Foto: Hanne Juul)

Skiløberen Laila Friis-Salling og hendes mand Mads Madsen kunne i april sidste år glæde sig over, at deres lille familie nu gik fra to til tre.

Men lige om lidt udvider de familien med endnu et medlem. Det afslører den aktuelle ”Stjerner i trøjen”-deltager på sin Instagram-profil.

- Storesøster Maddie facetimer med den lille guldklump, der er inde i Anaanas mave, skriver hun til billedet, der viser deres knap etårige, som datter kigger nysgerrigt på skærmen, hvor den lille ny kan ses.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det samme billede har hendes mand delt.

- Storesøster Maddie overholder de sociale distance forhold og nøjes for ny med at facetime baby i lillemor Lailas mavse, skriver han blandet andet.

Til Ekstra Bladet fortæller den kommende mor, at parret endnu ikke ved, om det bliver en lille datter mere, eller om de to får lov at prøve kræfterne af med en lille søn.

Den tidligere ”Vild med dans”-deltager afslører desuden, at hun er tre måneder henne.

Artiklen fortsætter under billedet

De dansk-grønlandske amoriner resulterede i maj sidste år i 35-årige Laila Friis-Salling og 28-årige Mads Madsens første guldklump.

Der er ikke længere mange uger til, at lille Maddie fylder et år. Snart kan hun også kalde sig storesøster. Foto: Martin Høien

De to har dannet par siden 2018, og allerede året efter var modellen på knæ for sin skiløberkæreste. Det var da også meningen, at deres bindende ”ja” allerede skulle siges her til august, men på grund af corona har de valgt at rykke det.

- Det var meningen, at vi skulle være gift til august, men det har vi udskudt, og så tænkte vi bare, at vi lige så godt kunne få et barn til, fortæller hun om beslutningen til EB.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close