Kendte10. februar 2022

Stjerne beskyldt for dyremishandling: Nu tager de katten

Kurt Zouma blev beskyldt for dyremishandling, og nu er hans katte blevet taget fra ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/csmphototwo696671.jpg
 Foto: MEGA

Fodboldstjernen Kurt Zouma er havnet i en shitstorm, efter han er blevet beskyldt for dyremishandling.

En video på sociale medier viste nemlig Premier League-stjernen mishandle katten, mens fodboldspillerens venner kommer med grinende tilråb. Først ser man Zouma samle katten op og lave, hvad der allermest ligner et målspark med kæledyret. Bagefter kan man se ham slå katten i hovedet og kaste en sko efter den.

Onsdag fik Zouma så den størst mulige bøde af klubben West Ham, hvor han er på lønningslisten, på 2,2 millioner kroner, hvilket svarer til ugers løn.

Katte konfiskeret

Nu er slemt blevet værre for franske Kurt Zouma.

Dyrevelfærdsorganisationen Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) fortæller nu til The Sun, at de har beslaglagt alle Zouma katte.

- De to katte er nu i pleje hos RSPCA. Der vil blive lavet undersøgelser ved dyrlægen, og de vil forblive under opsyn ved os, mens der bliver lavet undersøgelser, siger en talsmand fra RSPCA til The Sun.

Spillede efter shitstorm

Selvom den 27-årige Zouma var i en decideret shitstorm på sociale medier var han stadig blandt de 11 startende for West Ham, da de mødte Watford tirsdag aften.

Sagen har dog efterfølgende fået konsekvenser for Zouma karriere på den korte bane.

Ifølge The Sun kommer han ikke til at spille kampen mod danskerklubben Leicester City på søndag.

Zouma, der har flere landskampe for Frankrig på CV’et, er ironisk nok ambassadør en fransk velgørenhedsorganisation, der kæmper for beskyttelse af store kattedyr ifølge The Sun.

Sponsoreret indhold