Kendte15. juli 2023

Stjerne afslører: Jeg blev voldtaget under ”X Factor”-optagelser

Britiske Lucy Spraggan afslører i en ny bog den egentlige grund til, at hun udgik af talentprogrammet for 11 år siden
Celebrities seen attending the Diva Awards 2023 at 8 Northumberland Avenue in London. 28 Apr 2023 Pictured: Lucy Spraggan. Photo credit: MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA974451_033.jpg) [Photo via Mega Agency]
Lucy Spraggan er i dag 31 år og har udgivet seks albummer. Hun deltog som 20-årig i "X Factor", men måtte trække sig fra programmet, da hun blev voldtaget under optagelserne.
 Foto: MEGA

Den tidligere deltager i det britiske ”X Factor” Lucy Spraggan har afsløret den egentlige grund til, at hun måtte forlade sæson ni af programmet. Og det er uhyggelig læsning.

For Spraggan, der imponerede dommerne ved sin audition med sin egen sang ”Last Night”, blev voldtaget under optagelserne til talentprogrammet.

Det skriver hun i sin nye bog ”Process: Finding My Way Through” ifølge The Guardian.

Lucy Spraggan var blot tyve år tilbage i 2012, da hun en aften sammen med produktionen var ude og fejre en anden deltagers 25-års fødselsdag.

Da hun havde fået for meget at drikke, blev hun fulgt tilbage til hotellet af en medarbejder fra produktionen.

Her tilbød en portier fra hotellet at eskortere Lucy Spraggan til hendes værelse. Her slog han sikkerhedslåsen fra på hendes dør, så den ikke låste efter dem.

Men da aftenens fødselar senere tjekkede til Lucy, låste han døren, da han havde forlod hendes værelse.

Derfor blev hotelportieren nødt til at bruge et nøglekort, da han senere på natten tiltvang sig adgang til sangerindens værelse.

Brugen af nøglekortet kunne senere spores tilbage til hotelarbejderen.

Ingen ringede

Til det engelske medie fortæller Lucy Spraggan, at hun var rædselsslagen, da hun vågnede morgenen efter.

- Jeg tror ikke, jeg nogensinde har været så forvirret. Jeg vidste, at jeg var blevet voldtaget, men jeg kunne ikke forstå det. Så jeg tog mit tøj på og gik på autopilot.

Selvom produktionsselskabet senere fik tilkaldt politiet og en anholdelse blev hurtigt fortaget, mener Lucy Spraggan ikke, at selskabet var beredt på at håndtere sagen.

Hotelportieren blev dømt i retten, men efterfølgende var der ingen, som kontaktede ”X Factor-deltageren og spurgte ind til hendes tilstand.

- Ingen tilbød mig psykologhjælp eller andet. Jeg var efterladt helt alene, skriver Spraggan i sin bog.

Lucy Spraggan forlod efter voldtægten ”X Factor” på grund af sygdom. Hun ønskede at fortælle offentligheden den egentlige grund, men blev frarådet det fra flere sider.

Men for at komme videre fra voldtægten har hun nu besluttet at fortælle om det i sin biografi.

Sangen "Last Night", som Lucy Spraggan gik videre fra additionen med, gik senere ind på den britiske hitliste efter programmet blev sendt.

Sæson ni af det britiske ”X Factor” blev vundet af James Arthur.

Sponsoreret indhold