Kendte25. marts 2022

Stig Tøfting slår vild rekord

Billetsalget til forestilling baseret på Stig Tøftings liv er eksploderet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/stig_toefting.jpg
 Foto: All Over Press

At Stig Tøfting er en populær herre rundt omkring i Danmark, er ingen hemmelighed.

I 2007 styrtede hans biografi "No Regrets" ind på førstepladsen over de meste solgte sportsbiografier i landet, og nu kan den tidligere landsholdspiller juble atter engang.

På lørdag har forestillingen "No Regrets", som er baseret på Stig Tøftings bog, nemlig premiere, og den er tilsyneladende lige så populær som bogen selv.

I hvert fald har den allerede skrevet teaterhistorie som den meste solgte premiere på teateret Svalegangen i Aarhus.

Det skriver Ekstra Bladet, der også har fået et par ord med på vejen fra manden, det hele handler om.

- Jeg tager det bare som et skulderklap, at de laver min bog til en forestilling, for de kunne have lavet alt muligt andet, lyder det fra Stig Tøfting, som fortsætter:

- Samtidig er jeg utrolig glad på Svalegangens vegne over, at de kan sælge så mange billetter, og at skuespillerne også får lov til at for udsolgte huse.

HAR IKKE SELV SET DEN

Den tidligere landsholdsstjerne og nuværende tv-vært fortæller videre, at han endnu ikke selv har set forestillingen, og han derfor skal opleve den for første gang til premieren på lørdag på lige fod med alle andre billetindehavere.

Han understreger dog, at han har været involveret i flere elementer i forestillingen, og at han på forhånd har krævet, at den ikke ligger for langt fra handlingen i bogen.

Århus Stiftstidende har talt med Per Smedegaard, som er direktør og kunstnerisk chef for Svalegangen.

Han kalder forestillingen for "den største" i hans karriere hidtil, og han er derfor godt tilfreds med det fine billetsalg - også selvom han har fået lidt kritik med på vejen:

- Jeg er blevet anklaget for, at vi "garanteret bare laver forestillingen for at sælge billetter", og ja... det modsatte ville jo være fuldstændig åndssvagt, siger han til lokalmediet og fortsætter:

- Selvfølgelig vil vi gerne have rigtig mange mennesker ind og se vores teaterforestillinger, men det får vi jo via gode, tankevækkende fortællinger.

Sponsoreret indhold