Kendte4. september 2023

Steve Harwell fra Smash Mouth på hospice: Har kun få dage tilbage

Smash Mouth-frontmanden Steve Harwell er på hospice, og det forventes, at han blot har få dage tilbage at leve i
56-årige Steve Harwell har blot få dage tilbage at leve i. Derfor er Smash Mouth-frontmandens hjem nu blevet indrettet som et hospice.
56-årige Steve Harwell har blot få dage tilbage at leve i. Derfor er Smash Mouth-frontmandens hjem nu blevet indrettet som et hospice.
 Foto: Amy Harris/AP/Ritzau Scanpix

56-årige Steve Harwell har blot få dage tilbage at leve i. Derfor er Smash Mouth-frontmandens hjem nu blevet indrettet som et hospice, hvor venner og familie har slået ring om ham.

Det skriver TMZ.

Den 56-årige musiker har de sidste mange år kæmper med dårligt helbred som følge af et årelangt misbrug. Misbruget har blandt andet ført til, at forsangeren i dag har leversvigt.

Desuden har Steve Harwell også lidt af kardiomyopati, hjertefejl og Wernickes encefalopati. Sygdommen skyldes mangel på vitamin B1, og den mest almindelige årsag er et misbrug af alkohol.

De første tegn på Wernickes sygdom er forstyrrelser af synet, besvær med balancen og nedsat bevidsthed. Tilstanden er meget farlig, og patienter dør, hvis de ikke kommer i behandling.

56-årige Steve Harwell grundlagde California-bandet Smash Mouth i 1994.

Bandet nåede at lave syv album og har blandt andet hittet med sange som ”Walkin’ on the Sun”, ”All Star” og The Monkees-coveret ”I’m a Believer”

De sidste to sange var desuden med i filmen ”Shrek”.

Sponsoreret indhold