Kendte13. maj 2024 (opd. 18. maj 2024)

Steve Buscemi overfaldet på gaden i New York: Slog ham i ansigtet

Boardwalk Empire-stjernen blev helt umotiveret mål for den voldelige episode
Steve Buscemi ses her ved en tidligere lejlighed.
Steve Buscemi ses her ved en tidligere lejlighed.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

SENESTE: Nu er den mistænkte anholdt

LÆS OGSÅ: - Jeg var sexafhængig

Den kendte skuespiller Steve Buscemi blev onsdag udsat for et chokerende angreb, mens han gik en tur i Kips Bay-kvarteret i New York City, skriver flere amerikanske medier.

Den 66-årige stjerne fra "Boardwalk Empire" blev uden varsel slået ham i ansigtet af en indtil videre ukendt gerningsmand. Buscemi måtte efterfølgende tage til et lokalt hospital for at få behandlet hævelser omkring sit venstre øje.

Gerningsmanden, som politiet stadig søger efter, blev set flygtende fra gerningsstedet. Politiet har offentliggjort overvågningsbilleder af den mistænkte, der er en skægget mand iført baseballkasket, blå t-shirt og sorte joggingbukser.

Buscemi, hvis filmkarriere strækker sig over fire årtier med roller i prisvindende film som "Fargo" og "Reservoir Dogs", er dybt berørt af hændelsen.

Her ses manden, som myndighederne i USA jagter efter overfaldet på den kendte skuespiller.
Her ses manden, som myndighederne i USA jagtede efter overfaldet på den kendte skuespiller. Nu er han anholdt.
 Politifoto

Han udtrykker gennem sin publicist taknemmelighed for offentlighedens støtte, men også en stor sorg over, at tilfældig vold tilsyneladende er blevet en del af hverdagen på New Yorks gader.

Det er i øvrigt anden gang i år, at en skuespiller fra "Boardwalk Empire" er blevet mål for vold i byen.

Tidligere på året blev Michael Stuhlbarg, som spillede gangsteren Arnold Rothstein i serien, ramt i nakken med en sten, mens han var ude at løbe på Upper East Side.

Sponsoreret indhold