Stephanie Leon forstår ikke folks fordomme: Ammer stadig 2-årig søn

Stephanie Leon er aktuel i filmen mødregruppen.

Stephanie Leon er aktuel i filmen mødregruppen.

Foto: Kaspar Wenstrup

Lige nu er skuespilleren Stephanie Leon aktuel i filmen "Mødregruppen", hvor hun spiller en af de nybagte mødre. I virkeligheden er hun selv mor til en to-årig søn.

I et interview med Vores Børn fortæller skuespilleren, at hun stadig ammer sønnen Cameron, og at hun ikke har tænkt sig at stoppe, før de begge to er klar til det. 

Hun forstår dog ikke, at så mange vælger at sætte spørgsmålstegn ved, at hun stadig ammer sønnen.

- Hvorfor skal folk have så mange fordomme? Hvis nu det virker for mig og ikke gør noget negativt ved dig, hvorfor skal jeg så høre på andres negative holdning omkring det, spørger Stephanie Leon i interviewet og slår samtidig fast, at hun ikke har noget imod, når folk spørger ind til hendes valg. 

- Så vil jeg gerne forklare det. Jeg siger da heller ikke "Ej, giver du virkelig din toårige slik?!" Det kan da godt være, jeg tænker det, men hvis det er fint for dem, så skal jeg da ikke bestemme det, siger hun i interviewet med Vores Børn

Den 33-årige skuespiller fortæller også i interviewet, at hun tidligere har prøvet at vænne sønnen af med amningen, men at det ikke lykkedes, selvom hun vædede sine bryster med citronsaft. 

Stephanie Leon vendte i år tilbage til det store lærred efter en pause på seks år.

Hun har været i filmbranchen, siden hun var bare ni år gammel. Hendes debut var i rollen som Maj-Britt i filmen "Tøsepiger".

Siden fulgte roller i "Sunes Familie", "Krummernes Jul", "Brødrene Mortensens Jul" og i film som "Råzone", "Bagland" og "Se min kjole". 

Hun har også boet en årrække i USA. 

Stephanie Leon er lige nu aktuel i filmen "Mødregruppen".

Her spiller hun overfor blandt andet Martin Buch, Danica Curcic, Lærke Winther Andersen og Marijana Jankovic.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close