Kendte25. november 2023 (opd. 25. november 2023)

Stephanie Fisker har savnet sin mand: - Det har været hårdt

Der er ingen tvivl om, at "Vild med dans"-deltagelsen har kostet på privatfronten. Derfor fortæller den stolte hustru nu, at hun ikke kan vente til, at hun får sin mand tilbage igen
OPGAVE: Finalen i Vild med dans 2023 Her årets vindere: Kasper Fisker & Karina FrimodtSTED: Forum HorsensJOURNALIST: Karina Didriksen, Nikolaj Bonde, Line Lei og Helle Skram de FriesFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20231124
Selv om det har været stort at følge "Vild med dans"-rejsen, glæder Stephanie Fisker sig til at få Kasper Fisker hjem igen.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Se alle højdepunkterne fra finalen: Kasper og Karina vinder "Vild med dans"

Det har ikke kun kostet blod, sved og tårer at vinde "Vild med dans".

Når man er utallige timer i træningslokalet, koster det nemlig også på privatfronten, og det har årets "Vild med dans"-vinders hustru, Stephanie Fisker, i den grad kunnet mærke.

Det fortalte hun til SE og HØR efter det store finalebrag i Horsens.

– Det har været hårdt. Jeg er overrasket over, hvor intenst det er at være her, sagde hun.

Fredag efter fredag har Stephanie Fisker da også mødt trofast op for at heppe på sin ægtemand.

Og når hun ikke har været med til "Vild med dans", har hun skulle passe det praktiske i hjemmet, sit arbejde som influencer og podcastvært og ikke mindst parrets tre børn, Elva, Baldur og Svala.

– Jeg kan mærke, at jeg har manglet ham. Jeg svæver lidt mere rundt, når jeg ikke har ham, og jeg glæder mig virkelig til at få ham tilbage og se ham, for han har virkelig været meget væk, fortalte 34-årige Stephanie Fisker.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-25/_hjp8573.jpg
Der skulle naturligvis et stort kys til, efter Kasper Fisker kunne løfte "Vild med dans"-trofæet og kalde sig vinder af programmet.
 Foto: Hanne Juul

Ekstremt stolt

Selv om "Vild med dans"-tiden på mange måder har været hektisk og har kostet på privatfronten, lægger den populære influencer dog ikke skjul på, at det har været det hele værd.

Hun er nemlig – forståeligt nok – utrolig stolt af Kasper Fiskers bedrift.

– Jeg er meget stolt af ham. Men det er jeg generelt, fordi Kasper gang på gang viser, at han bare lægger liv og sjæl i alt, hvad han gør, og det er uanset om det er at være far til vores børn, om det er at være fodboldspiller, eller være min mand og klippe, sagde hun.

Derfor glæder hun sig også til den kommende tid, der står på julehygge med familien og en mulig rejse til Sri Lanka.

– Nu skal vi hjem og holde lidt jul med familien i Jylland, og så skal vi rejse et eller andet sted hen og koble fuldstændig fra, fortalte Stephanie Fisker.

Sponsoreret indhold