Kendte15. april 2024

Stefan Jepsen fra ”Stor mand” viser vilde før og efter billeder: Har tabt 160 kilo

Han vejede 350 kilo, da TV 2-dokumentaren ”Stor mand” løb over skærmen. Nu har han tabt 160 kilo og vejer 190 kilo og det kan i den grad ses på Stefan Jepsens udseende
Stefan Jepsen fra TV 2-dokumentaren "Stor mand" vejede 350 kilo. I dag har han smidt et trecifret antal kilo, og det kan i den grad ses.
Stefan Jepsen fra TV 2-dokumentaren "Stor mand" vejede 350 kilo. I dag har han smidt et trecifret antal kilo, og det kan i den grad ses.
 Foto: Finn Hageman/ TV 2

LÆS OGSÅ: Nu reagerer hun på datingrygter: Jeg har aldrig mødt ham

Med en kampvægt på 350 kilo fortalte Stefan Jepsen ærligt om sin kamp mod ekstrem overvægt i TV 2-dokumentaren ”Stor mand” tilbage i marts 2023.

Sidenhen er vægten kun gået en vej – og det er ned.

Sidste sommer kunne han fortælle, at han havde smidt de første 100 kilo, og i september fortalte han til SE og HØR, at målet var at komme under 200 kilo ved årsskiftet.

Hele rejsen har Stefan været på med sin personlige træner og ven Henrik Duer, som han har kendt i 13 år.

I weekenden nåede Stefan Jepsen endnu en milepæl, da han kunne passe en nyindkøbt ”DFGN”-trøje, som står for ”Du Fucking Go’ Nok” – og det betyder meget for ham.

Det fortæller TV 2-kendissen på Instagram.

– Jeg er så MEGA stolt over at være nået til et punkt, hvor jeg nu kan passe min nyindkøbte DFGN-trøje! Det er nemlig et mærke, der står for alt, hvad jeg elsker.

– Jeg tror desværre, at mange folk, der føler sig forkerte nemt ender med et vægtproblem, og at vores styrke skal findes i, at vi alle er forskellige og hver især bidrager med det, vi gør bedst.

Henrik Duer har i den forbindelse delt et før og efter billede af Stefan Jepsen.

Her er det ikke svært at se den store vægtforskel fra da Stefan var størst og havde svært ved at passe i en sko, til i dag hvor han ligner en helt ny mand.

Til SE og HØR fortæller Stefan Jepsen, at han da også har klaret målet om at komme under 200 kilo.

– Jeg har tabt mig fra 350kg til 190kg. Så 160kg nede.

Sponsoreret indhold