Kendte22. maj 2023

Statsministeren grinede af sig selv: Nede Mette

Fru Frederiksen var i hopla, da hun gæstede teltet på Bakken, for at nyde sin dobbeltgænger Merete Mærkedahl til premiere på Cirkusrevyen 2023
Mette Frederiksen
Mette Frederiksen, 45, tog det med et smil, da Merete Mærkedahl satte hendes gøren og laden under lup.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Se alle billederne: Stor premiere på Cirkusrevyen 2023

Humor er vigtig, og man skal kunne tåle, at andre gør grin med en.

Det ved Danmarks statsminister om nogen. Og det er heldigt for i Cirkusrevyen bliver hun atter parodieret af Merete Mærkedahl, der i en sand musicalballade sang:

– Giv mig en krise, helst en der er rigtig, rigtig stor. Så jeg kan vise, jeg er hele landets hønemor. Jeg kan kun styre det her land, når det er i undtagelsestilstand. Åh hvor var det rart, da jeg både var social og demokrat. Min regering henover midten, der’ sgu ikke meget ved den, lød ordene fra revystjernen.

Merete Mærkedahl
– Jeg blev en smule nervøs over, at hun var her i dag. Når den man portrætterer sidder derude, og det er statsoverhovedet i landet, så vil jeg selvfølgelig gerne gøre det godt, sagde Merete Mærkedahl, der var glad og lettet efter en veloverstået premiere.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Vild med Merete

Den sjove optræden satte gang i lattermusklerne hos Statsministeren.

– Det er en vigtig del af vores demokrati i Danmark, at man kan gøre grin med dem, der bestemmer. Jeg synes selvfølgelig altid, man skal gøre det på en sjov måde. Men det er en meget fin tradition. Man skal tage det med et smil, sagde Mette Frederiksen, inden premieren blev skudt i gang.

Bo Tengberg og Mette Frederiksen
Mette Frederiksen nød en aften i Cirkusrevyen med sin mand Bo Tengberg, 58. – Vi kommer fra arbejde begge to, og vi har nået en rugbrødsmad hjemme ved køkkenbordet, så finere er det ikke, lød det med et grin fra statsministeren.
 Foto: Martin Høien

Hun forudså, at den nye regering ville komme under kærlig behandling hos Merete Mærkedahl. En skuespiller, som ifølge statsministeren gør det skræmmende godt.

– Hun plejer at være helt fænomenalt dygtig. Faktisk så meget, at jeg synes, det var lidt uhyggeligt at møde hende sidste gang, lød det med et smil fra fru Frederiksen.

Sponsoreret indhold