Kendte31. august 2020

"Star Wars"-stjerne: Ingen vil ansætte mig

Den unge "Star Wars"-stjerne Daisy Ridley er ikke blevet tilbudt meget arbejde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200813-195918-5-1920x1425we.jpg
 Foto: Ritzau / Scanpix

Når man som skuespiller har sikret sig rollen i en af de mest ikoniske filmfranchises, der nogensinde er lavet, skulle man tro, at karrieren på en eller anden måde var sikret.

Det har dog langt fra været tilfældet for "Star Wars"-skuespillerinden Daisy Ridley.

Den 28-årige stjerne afslører nu, at hun ikke blev tilbudt særlig meget arbejde, efter "Star Wars: The Rise of Skywalker" i 2019 fik premiere i biograferne verden over.

- Det var så trist at færdiggøre "Star Wars", fortæller Daisy Ridley til Entertainment Weekly.

- Da filmen blev udgivet, havde jeg det sådan: "Åh Gud". Det var sådan et stort kapitel. Og underligt nok, de sidste par måneder med ikke at have så meget... Selvfølgelig er det virkelig rart at arbejde nu, men når jeg ikke har haft meget at lave, så føler jeg, at jeg har fået bearbejdet de sidste fem år.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/screen-shot-2019-11-11-at-5.36.23-pm.png
 Foto: Disney

Daisy Ridley i rollen som Rey i den seneste "Star Wars"-film. (Foto: Disney)

Daisy Ridley forklarer, at det har været godt for hende at skrue ned for tempoet under coronakrisen, da indspilningerne af de tre "Star Wars"-film, hun har medvirket i, har fyldt enormt meget.

- I begyndelsen af året kom der ingenting. Jeg var sådan: "Awww! Ingen vil ansætte mig".

Hun afslører også, at hun gik til audition på en lang række til efter "Star Wars", men blev ikke tilbudt en eneste af rollerne.

Daisey Ridley, der i "Star Wars"-universet er kendt som Rey, har senest fået sig et arbjede med at lægge stemme til et computerspil med titlen "Twelve Minutes".

Sponsoreret indhold