Stalker anholdt efter at have sendt frygtelige dødstrusler til Jodie Comer

Foto: MEGA

Efter at have modtaget modbydelige og grumme beskeder online fra den samme afsender gennem længere tid, slog den 28-årige HBO-stjerne fra hitserien ”Killing Eve”, Jodie Comer, alarm hos politiet.

Nu er en 44-årig mand anholdt i sagen. Det skriver flere medier, herunder Daily Mail.

Det var politiet i Frankrig, der skred til handling tirsdag, efter Comers stalker truede med at dræbe hende. Særligt én hårrejsende besked fik skuespillerinden til at kontakte myndighederne.

Her skulle franskmanden have skrevet, at han havde planer om at ”rejse til England og skabe et blodbad”.

Jodie Comer, der har været væk fra de sociale medier, mens politiet undersøger sagen, er kendt fra sin hovedrolle som lejemorderen Villanelle, der gennem flere sæsoner af ”Killing Eve” har forsøgt at få ram på efterforskeren Eve Polastri.

Bekymrende

Ifølge Daily Mail er der forlydender om, at et hold af teknologieksperter blev hevet ind for at kortlægge, hvor de voldsomme trusler mod Comer og hendes familie kom fra.

Svaret var byen Roubaix i det nordlige Frankrig, hvor politiet tirsdag stormede den unavngivne mands lejlighed. Her blev computere konfiskeret og sendt til yderligere undersøgelse.

Overfor mediet NME bekræfter en anklager, at truslerne gav anledning til ”stor bekymring”.

- Efter en officiel henvendelse fra de britiske myndigheder er en mand blevet tilbageholdt for chikanerende opførsel mod en britisk skuespillerinde, lyder udtalelsen.

Allerede den 30. juni fik de franske myndigheder nys om at det britiske politi arbejdede på sagen. Chikanen og truslerne begyndte at dukke op på Jodies sociale medier, hvorefter også tv-stjernens nærmeste familiemedlemmer begyndte at få beskeder fra manden.

Jodie Comer er tilbage på de sociale medier, men muligheden for at kommentere hendes billeder eller sende beskeder er begrænset.

I øjeblikket er stjernen i gang med optagelserne til den femte og sidste sæson af spændings- og komedieserien "Killing Eve" på HBO. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close