Kendte 21. maj 2019

Stadil stopper i "Løvens Hule"

Storinvestoreren Christian Stadil stopper i "Løven Hule"
(Foto: Thomas Laursen)

Christian Stadil trækker stikket.

Den 47-årige rigmand har valgt at melde fra til en ny omgang "Løvens Hule", som han ellers har været med i fra programmets begyndelse. 

Det skriver Christian Stadil på sin Instagram.

Iværksætteren takker Danmarks Radio for nogle gode år i det populære program. 

"Tusind tak til dr1tv for at hente formatet til Danmark, stærkt set!, samt for at ville have mig med på holdet," skriver iværksætteren. 

Christian Stadil har ikke ligget på den lade side, når det kommer til investeringerne, men den driftige forretningsmand er dog gladest for sine medinvestorer, som han har arbejdet sammen med i programmet. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Det bedste der er kommet ud af min deltagelse i Løvens Hule, at jeg har fået 7 dejlige og gode venner, men også 7 nye forretningspartnere, da vi jo i dag er co-investorer i en længere række selskaber sammen og derfor ses og arbejder sammen løbende," skriver Hummel-bossen. 

Christian Stadil afslører ligeledes i opslaget, at der er en ny løve, der står på spring til overtage. 

Stadil fortæller dog ikke, hvem den nye løve er. 

"Sidst, så kan I godt glæde jer til den nye Løve; en mere end værdig overtager af min stol, en person som jeg tidligere har arbejdet sammen med og som er helt kanon. Glæd jer!! Alt det bedste, god energi og tak for jeres øjne og ører." slutter Christian Stadil.

Christian Stadil ejer Thornico sammen med sin far Thor Stadil.

Se opslaget nedenunder: 

View this post on Instagram

Vi venter vores fjerde barn om 2 måneder, har slået historisk første kvartalsrekord i THORNICO = ergo er der mere end gang i eksisterende selskaber, og jeg har investeret i 4 nye selskaber, senest Libertine-Libertine, det sidste halve år og af den grund……… er jeg desværre ude af Løvens Hule Sæson 5! Det har været 4 forrygende sæsoner; sjovt, inspirerende, udfordrende og simpelthen så givende at møde og til tider investere i seje iværksættere fra hele landet. Tusind tak til @dr1tv for at hente formatet til Danmark, stærkt set!, samt for at ville have mig med på holdet. Udover at det, grundet en del held og forhåbentlig også lidt næse for den såkaldte gode investering, er lykkedes at slå et par rekorder i forløbet (første, største og hurtigste exit - Firtal Group solgt til Matas. Største samlede beløb investeret over alle sæsoner, to største enkelt investeringer (Firtal Group og Indieframe) mf); rekorder som jeg håber og tror vil blive slået mange gange fremover, så, og endnu vigtigere, er det bedste der er kommet ud af min deltagelse i Løvens Hule, at jeg har fået 7 dejlige og gode venner, men også 7 nye forretningspartnere, da vi jo i dag er co-investorer i en længere række selskaber sammen og derfor ses og arbejder sammen løbende. Vi ses faktisk alle om et par uger så uden at der behøver at gå melodramaturgi i den så MANGE tak til Ilse, Birgit, Tommy, Jesper, Mia, Peter og Jan for at holde mine dårlige jokes ud;-) Sidst, så kan I godt glæde jer til den nye Løve; en mere end værdig overtager af min stol, en person som jeg tidligere har arbejdet sammen med og som er helt kanon. Glæd jer!! Alt det bedste, god energi og tak for jeres øjne og ører* Christian @birgitaaby @ilsejacobsen @tommyahlers @jesperbuch @miatheresewagner @peter_warnoe @janlehrmann #løvenshule #løvenshulesæson5 #afdengrunderjegdesværreude #exit #investering #venture #iværksætteri #dr1 #thornico @thornico

A post shared by Christian Stadil (@christian_stadil) on

Sponsoreret indhold