Kendte 14. oktober 2021

"Squid Game"-skaberen løfter sløret for sæson to

Det er endnu ikke afgjort, om der kommer mere af serien, der har taget hele verden med storm. Men der er bestemt gang i tankerne om, hvordan der skal følges op
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

ADVARSEL: INDEHOLDER SPOILERS.

Manden bag succes-serien "Squid Game" afslører i et stort interview, at han i den grad går og tænker på en eventuel sæson to - og hvem der skal være med.

Selvom størstedelen af seriens karakterer én efter én brutalt likvideres gennem de ni afsnit ender den sydkoreanske serie åbent med mange uafsluttede personfortællinger.

Det bliver dog ikke nødvendigvis Seong Gi-hun, som igen ender som en hovedperson, hvis der kommer endnu en sæson. Skaberen af serien, Hwang Dong-hyuk, ser nemlig Squid Game-vinderens fortælling som afsluttet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Netflix

Hovedpersonen Seong Gi-hun spilles af Lee Jung-Jae. (Foto: Netflix)

- Det er sandt, at sæson et slutter på en åben måde, men jeg tænkte faktisk, at det også kunne være en god slutning for historien, forklarer skaberen Hwang Dong-hyuk til The Hollywood Reporter.

Til allersidst i serien ombestemmer Gi-hun sig i det øjeblik, han skal til at stige ombord på en flyver ud af landet, idet han ringer til Squid Game og fortæller, at han ikke kan tilgive dem.

For Hwang Dong-hyuk er den slutning et udtryk for, at man ikke bare skal følge med konkurrencesamfundets strøm, men at du bør stoppe op og tænker over, hvem der har skabt systemet.

- Så det er ikke nødvendigvis Gi-hun, der vender tilbage for at tage hævn. Det (sidste scene, red.) kunne faktisk tolkes som at det går op for ham, hvad der i sandheden foregår i det store billede. Så jeg tænkte, at det kunne være en god, enkel-men-tvetydig måde at afslutte historien på for Gi-hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Netflix

I "Squid Game" kæmper en flok dybt forgældede personer om et kæmpe pengebeløb. Vejen til pengene er at vinde en række børnelege - og det med livet som indsats. (Foto: Netflix)

Mulige handlinger

Derimod vil Hwang Dong-hyuk gerne i en kommende sæson dykke ned i nogle af de andre karakterer, der endnu er i live.

- For eksempel historien om politibetjenten og historien om hans bror, the Front Man.

- Så hvis jeg ender med at lave en sæson to, vil jeg gerne undersøge den historie - hvad sker der mellem de to brødre?, fortæller "Squid Game"-skaberen.

Også den karakter i det sorte jakkesæt, der i første afsnit giver Gi-hun visitkortet med telefonnummeret, der giver adgang til spillet, kunne få en rolle i en fremtidig sæson.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Netflix

"Squid Game" fik premiere 17. september. (Foto: Netflix)

- Og selvfølgelig kunne vi gå videre med Gi-huns historie, når han vender tilbage, og undersøge mere, hvordan han kommer til at navigere gennem sit opgør med de personer, som designer spillene.

- Så jeg ved det ikke endnu, men jeg vil bare sige, at der er mange muligheder der ude for handlinger til sæson to, siger han.

MAssive pres

Onsdag kunne Netflix selv melde ud, at "Squid Game" har slået "Bridgerton" af pinden som deres mest sete serie nogensinde.

At serien er blevet så stor en seer-succes lægger da også en pres på Hwang Dong-hyuk.

- Lige nu er der et stort pres på mig, da et stort publikum venter på en sæson to. På grund presset har jeg endnu ikke besluttet mig for, om jeg laver en sæson to eller ej, siger han.

- Men hvis du ser på den lyse side, så er der mange mennesker, der elskede sæson et og forventer noget godt til sæson to, og folk fra hele verden tilbyder deres meninger om, hvor serien skal bevæge sig hen. Jeg kunne faktisk bare hive idéer ud af fans over hele verden i skabelsen af den næste sæson, fortsætter han.

Sponsoreret indhold