Kendte12. november 2022

Sprut i stride strømme: Så vild var "Vild med dans"-finalefesten

"Vild med dans" sluttede i går med et brag af en finale, og det blev naturligvis fejret med en stor fest, hvor der ikke var sparet på de våde varer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Daniel Wagner glædede sig meget til at drikke sambuca til finalefesten.
 Video: Kaspar Wenstrup

Sambuca, vin, øl, vodka, ja der var ikke noget, der manglede, da hele "Vild med dans"-holdet i går rundede sæsonen af med et brag af en efterfest.

- De har lige sagt ”vi ses, der er kæmpe fest i kantinen”, grinede Sarah Grünewald, da SE og HØR efter showet spurgte ind til, hvordan finalefesten skulle løbe af stablen.

Og selv om det måske kan lyde som en halvtam omgang med slush ice og parisertoast, så var det ikke sådan. Hele danseholdet fik holdt en gigantisk fest.

Udenfor var der en pølsevogn, mens man i baren i Mastiffs lokaler kunne slukke tørsten med alverdens drinks og meget mere.

Det var der flere, der nød godt af. Aftenens andenplads Daniel Wagner havde dog udset sig en særlig slags våd vare, som han skulle hygge sig med.

- Jeg tror, det var noget med noget sambuca, grinede den dansende hurtigløber.

Vild med dans
Som altid var "Vild med dans"-finalefesten alt andet end kedelig.
 Foto: Dan Mariegaard

Og han var bestemt ikke den eneste, som tog for sig i baren. Også danserne Camilla Dalsgaard og Eugen Miu havde fået en pæn mængde indenbords, da klokken nærmede sig midnat, og SE og HØRs udsendte var på vej hjem fra presserummet. Vi var desværre ikke inviteret til hotdogs og shots.

Aftenens vinder Caspar Phillipson lagde heller ikke skjul på, at han også så frem til at få en lille skid på, efter han havde løfte "Vild med dans"-trofæet.

- Jeg har ikke rigtig drukket noget i lang tid, synes jeg, så mon ikke jeg skal have nogle bobler, mange bobler, jublede skuespilleren, som tog sejren sammen med skønne Malene Østergaard.

En anden, som også havde en festlig fredag nat var Asta Björk. Hun er ikke kun en fantastisk danser, hun har også eminente evner som partystarter, har man set ved flere lejligheder.

Vild med dans
Asta kunne fejre finalen med sine bedste veninder Mille Funk og Jenna Bagge.
 Foto: Dan Mariegaard

At dømme ud fra Instagram fik den ikke for lidt i går. Her kan man se islændingen posere i baren med en kæmpe flaske vodka, en øl og en drink i favnen - der manglede ikke noget.

Knap så vildt blev det for dette års tredjeplads Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen. Det løftede komikeren allerede sløret for umiddelbart efter finalen.

- Jeg har ikke drukket i tre måneder, så det bliver et glas vin, og så sover jeg, men det bliver et dejligt glas vin, sagde Natasha til SE og HØR.

Og hun holdt, hvad hun lovede. For mens Caspar, Asta, Camilla, Eugen og de andre fra danseholdet var i gang med at bygge deres promille op, stak Natasha og Thomas af.

De to forduftede relativt hurtigt og tog sammen metroen hjem, hvor det blev til et gensyn med danseparrets flotte freestyle.

Sponsoreret indhold