Kendte2. august 2023

Springer ud som Airbnb-udlejer: Nu kan du bo hos Gwyneth Paltrow

Hollywoodstjernen udlejer sit luksushjem i Californien og lover sågar, at man må spise middag sammen med hende under sit ophold
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow springer ud som Airbnb-udlejer.
 Foto: Ritzau Scanpix

Hvis du er stor fan af Gwyneth Paltrow, så er der gode nyheder.

Den 50-årige filmstjerne springer nemlig ud som Airbnb-udlejer, hvilket betyder, at du kan få lov til at bo hos hende. I hvert fald for en enkelt nat.

Skuespillerinden har nemlig valgt udelukkende at udleje sit luksushjem i Montecito, Californien, den 9. september, men så får man altså også en middag med hende med i købet.

Det skriver Page Six.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-02/-_jeg_knuste_hende_0.jpg
Sådan ser huset ud.
 Foto: Airbnb

Det er først muligt at leje huset fra den 15. august, men Gwyneth Paltrow har allerede delt billeder af huset på Airbnb's hjemmeside.

Her kan man blandt andet også læse, at opholdet gælder for op til to personer, og at det inkluderer måltider og snacks, der er inspireret af skuespillerindens livsstilvirksomhed Goop.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-02/0.jpg
Der hører også en stor pool med.
 Foto: Airbnb

Huset, som Gwyneth Paltrow udlejer, er ikke det hus, som skuespillerinden bor i til dagligt, da der er tale om hendes ferie/gæstebolig.

Ikke desto mindre er det ren luksus og har kostet hende fem millioner dollars, hvilket svarer til knap 34 millioner danske kroner.

Derudover kan man være heldig at støde ind i andre kendisser, da stjerner som Ellen DeGeneres, Ariana Grande, Jennifer Aniston samt prins Harry og Meghan Markle bor lige i nærheden.

Ifølge Gwyneth Paltrow er det coronapandemien, der er årsagen bag hendes valg om at udleje huset. Hun vil gerne "gøre verden mindre ensom".

- Ensomhed er menneskeligt, men de seneste år med øget isolation har gjort vores liv endnu mere adskilte, så selvom vi starter ud som fremmede, så håber jeg, at vi kan forbindes over et lækkert måltid, skriver hun.

Du kan leje Gwyneth Paltrows bolig lige her fra den 15. august.

Sponsoreret indhold